Subnautica [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435572
UnknownEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Subnautica [Steam] [PC digital]

Subnautica je podvodná dobrodružná hra odohrávajúca sa na mimozemskej planéte oceánov. Čaká na vás obrovský otvorený svet plný zázrakov a nebezpečenstva!

Narazili ste do mimozemského oceánskeho sveta a jedinou cestou, ktorou ísť, je zostúpiť. Oceány Subnauticy siahajú od slnkom zaliatych plytkých koralových útesov až po zradné hlbokomorské priekopy, lávové polia a bioluminiscenčné podmorské rieky. Spravujte svoje zásoby kyslíka pri skúmaní kelových lesov, náhorných plošín, útesov a kľukatých jaskynných systémov. Voda prekypuje životom: časť z nej je nápomocná, veľká časť škodlivá.

Po núdzovom pristátí vo vašom Life Pode tikajú hodiny, aby našli vodu, jedlo a vyvinuli vybavenie, ktoré potrebujete preskúmať. Zbierajte zdroje z oceánu okolo vás. Remeselné potápačské vybavenie, svetlá, moduly stanovíšť a ponorné člny. Púšťajte sa hlbšie a ďalej do formy, aby ste našli vzácnejšie zdroje, ktoré vám umožnia vytvoriť pokročilejšie pomôcky.

Vybudujte základne na morskom dne. Vyberte si rozloženie a komponenty a so zvyšovaním hĺbky a tlaku spravujte integritu trupu. Využite svoju základňu na uskladnenie zdrojov, zaparkovanie vozidiel a doplnenie zásob kyslíka pri skúmaní obrovského oceánu.

Vlastnosti:

  • Odhaľujte tajomstvá - Čo sa stalo s touto planétou? Existuje množstvo znakov, že niečo nie je v poriadku. Čo spôsobilo pád? Čo infikuje morský život? Kto postavil záhadné stavby roztrúsené po oceáne? Dokážete nájsť spôsob, ako sa dostať z planéty nažive?
  • Prerušte potravinový reťazec - Oceán prekypuje životom: Využite ekosystém, ktorý vám pomôže. Lákajte a rozptyľujte ohrozujúce stvorenie čerstvou rybou, alebo jednoducho plávajte tak rýchlo, ako len môžete, aby ste sa vyhli škrípajúcim čeľustiam túlajúcich sa predátorov.
  • Ustojte tlak - Postavte si tlakovo reaktívny vodotesný nanooblek alebo oblek PRAWN a skúmajte extrémnu hĺbku a teplo. Upravte oblek pomocou banských vrtákov, torpédových odpalov, pohonných kanónov, hákov a ďalších.
  • Bojte sa noci - Ako zapadá slnko, vychádzajú predátori. Oceán je nemilosrdný voči tým, ktorí boli chytení nepripravení v tme. Oblasti, ktoré je možné počas dňa bezpečne preskúmať, sa v noci stávajú zradnými, ale zároveň odhaľujú krásu, ktorú tí, ktorí sa skrývajú pred tmou, nikdy neuvidia.
  • Potopte sa pod oceánske dno - Jaskynné systémy sa vinú pod morským dnom, od tmavých klaustrofóbnych chodieb po jaskyne osvetlené bioluminiscenčným životom a horúcimi lávovými prúdmi. Preskúmajte svet pod dnom oceánu, ale dávajte si pozor na hladinu kyslíka a dávajte pozor, aby ste sa vyhli hrozbám, ktoré číhajú v tme.


  • Názov vydavateľa: Unknown Worlds Entertainment, Inc
  • Názov vývojára Unknown Worlds Entertainment, Inc
  • Dátum vydania: 28.01.2021
  • Pegi: 7
  • Žáner: Adventúra

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows Vista SP2 alebo novší, 64-bit
    Procesor: Intel Haswell 2 jadrá / 4 vlákna @ 2.5Ghz alebo ekvivalent
    Pamäť: 4 GB RAM
    Grafická karta: Intel HD 4600 alebo ekvivalent
    Pevný disk: 20 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 11






    Jedná sa o digitálnu verziu hry Subnautica, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2018-2021 Unknown Worlds Entertainment, Inc. SUBNAUTICA, BELOW ZERO and UNKNOWNWORLDS and the logos and designs associated therewith are trademarks of Unknown Worlds Entertainment, Inc. The SUBNAUTICA, BELOW ZERO and UNKNOWNWORLDS trademarks are Registered in the U.S. Patent and Trademark Office and in other jurisdictions. All Rights Reserved.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách