Summer in Mara Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Summer in Mara - PS4
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
33,99 €
Cena bez DPH: 28,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 438917
TesuraEN dabing

Summer in Mara [NSW]

Summer in Mara je letné dobrodružstvo s farmárčením, remeselníctvom a objavovaním mechaniky zasadené do tropického súostrovia.

O hre

Summer in Mara je zážitok pre jedného hráča v pokojnom, relaxačnom prostredí s ručne vyrobeným vzhľadom a vzrušujúcim príbehom. Stanete sa Koa, malým dobrodruhom, ktorý chce preskúmať svet, ktorý ju obklopuje.

V hre sa budete musieť starať o svoj vlastný ostrov, zbierať úrodu, vytvárať nové nástroje a budovy a plaviť sa so svojou loďou objavovať nové ostrovy a tajomstvá.

  • Otvorený oceán s viac ako 20 ostrovmi na preskúmanie.
  • Prispôsobte si svoj vlastný ostrov budovami, plodinami a hospodárskymi zvieratami.
  • Viac ako 25 postáv na stretnutie a spriatelenie.
  • Viac ako 300 úloh, aby bola Mara lepším miestom.
  • Cyklus dňa a noci, ktoré majú vplyv na svet s klimatickými udalosťami.
summer in mara


Plné ruky práce
Budete mať svoj vlastný ostrov, ale starať sa o niečo také je poriadna drina. Budete môcť sadiť stromy, aby ste získali drevo, a vytvárať nové nástroje a budovy z rôznych materiálov. Alebo môžete vytvoriť polia na pestovanie všetkých druhov zeleniny. Budete mať tiež farmu so sliepkami a ošípanými, o ktoré sa musíte postarať.

Ale pozor, nie je to také jednoduché, ako to vyzerá! Budete tiež môcť loviť v rybníku alebo na otvorenom mori, káľať stromy sekerou, stavať veci pomocou kladiva a používať motyku, ktorá vám pomôže pri zbere úrody.

Nadobúdajte zručnosti
Koa bude potrebovať vašu pomoc. So základným súborom zručností môže získať nové schopnosti a učiť sa zo sveta, ktorý ju obklopuje. Chceme, aby ste mali pocit, že vyrastáte s Koou, spájate sa s ňou a so všetkými ostatnými ľuďmi na súostroví. Budete sa môcť plaviť na nové ostrovy a nájsť poklady a iné tajomstvá uprostred mora so svojou vernou loďou, ktorú môžete s trochou úsilia a času vylepšiť.

Objavujte, ale buďte obozretní
S novými ostrovmi prichádzajú noví ľudia. Budete sa rozprávať a obchodovať s viac ako dvadsiatimi postavami, z ktorých každá má svoj vlastný príbeh a život. Poskytnú vám úlohy, rady o svete alebo len anekdoty o svojich zážitkoch a cestách. Spoznávanie je dôležitou súčasťou hry, takže vynakladáme veľa úsilia na to, aby boli jedinečné a vzrušujúce.

Ale nie každý bude priateľský. Zlá korporácia s názvom Elit chce dobyť Maru a využiť oceán. Jednou z ich prvých obetí je Napopo, zvláštne stvorenie, ktoré bude hľadať pomoc u Koi.

Trailer




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách