Tales of Graces F PS3

29,99 €
18,99 €
Cena bez DPH: 15,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 205805
BandaiEN dabing

Tales of Graces F [PS3]

Vo svete s názvom Ephinea prekvitá civilizácia vďaka látke "Eleth, ktorá sa nachádza v materiáli s názvom "Crius." V tomto svete, bojujú o dominanciu tri kráľovstvá, Windor, Strata a Fendel. Vo vzdialenej windorskom mesta Lhant si najstarší syn baróna Astona, temperamentný a naivný chlapec menom Asbel Lhant, užíva bezstarostné dni svojej mladosti so svojimi priateľmi z detstva a neoddeliteľnými kamarátmi. Avšak udeje sa niečo, vďaka čomu sa Asbel odhodlá stať silnejším a tak sa rozhodne stať sa rytierom v hlavnom meste kráľovstva.

Uplynulo sedem rokov. Asbel má 18 rokov a usiluje sa stať plnohodnotným rytierom. Je však nútený vzdať sa svojich snov, keď jeho otec, Aston, umiera. Nemôže uniknúť povinnosti uspieť ako nový barón Lhant.



  • Style Shift Linear Motion Battle System je poslednou verziou najdynamickejšieho bojového systému v žánri RPG. Zažite dynamické real-time súboje so špeciálnymi útokmi a dvomi rôznymi bojovými štýlmi pre každú postavu. Súboje sa rozvíjajú vďaka mnohým spôsobom útoku a výrazne zvýšenému množstvu taktických možností.
  • Hlboký a bohatý dej. Aby ste zachránili svet, musíte odhaliť jeho tajomstvo, zatiaľ čo tri kráľovstvá bojujú o nadvládu.
  • Vydajte sa hlboko do príbehu a sveta hry Tales of Graces F s viac než 40 hodinam hernej doby. Po hlavnom príbehu si zahrajte epilóg Lineage & Lagacies, kde Vás čaká ďalších viac ako 10 hodín príbehu! Preskúmajte nové dungeony, bojujte proti novým divokým príšeram a vládnite novovytvorenými kúzlami, útokmi a technikami!
  • Obrovský herný obsah obsahuje mini-questy, rôzne čiastkové príbehy z celého sveta a mnoho ďalších funkcií.
  • HD grafika a štýlový cell shading vyzdvihujú detailnosť štýlu anime. Krásne a priestranné prostredia Vám dávajú slobodu preskúmať skutočne otvorený svet.
  • Anime štýl dizajnu postáv pochádza od Mutsumiho Inomatu, ktorý vytvoril nespočetné množstvo populárnych postáv v mnohých predchádzajúcich príbehoch série Tales. Hudba je zložená slávnym skladateľom Motoiom Sakurabom.
  • Požiadajte až 3 kamarátov aby bojovali po Vašom boku! Pripojiť sa k bitke môžu kedykoľvek jednoducho zapojením ovládača!

  • Súvisiace produkty (3)


    Tales of Graces F - PS3 - PlayGoSmart : hodnotenie 3 z 5 na základe 1 hodnotení.
    0%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    0 x
    4 star
    0 x
    3 star
    1 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    3,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách