Tekken 7 (Legendary Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Tekken 7 (Legendary Edition) - XBOX ONE
39,99 €
33,99 €
Cena bez DPH: 28,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 437221
BandaiEN dabing

Tekken 7 (Legendary Edition) [PS4]


Prežite epické zakončenie príbehu klanu Mishima a odhaľte dôvody ich neutíchajúceho boja. Unreal Engine 4 prepožičiava novému Tekkenu silu, ktorá prináša strhujúce príbehové bitky vo filmovom spracovaní a neľútostné duely, ktoré ponúkajú inovatívne bojové mechaniky. Táto ultimátna verzia ponúkne všetky rozšírenia a celú škálu postáv! Pokiaľ nemáte stále hru v zbierke, tak toto je tá správna príležitosť si ju zaobstarať!


PLYNULÝ PRÍBEHOVÝ ZÁŽITOK
Príbehové filmičky sa teraz plynule prelínajú so súbojmi a postupne tak inovatívnou cestou odhaľujú napínavú dejovú linku rodiny Mishima, ktorá sa tiahne sériou už 20 rokov.

 

CEZ 30 BOJOVNÍKOV
V Tekkene 7 nájdete cez 30 postáv, vrátane úplne nových bojovníkov. Každý s najväčším počtom chvatov, aký kedy v bojovej hre bol. Môžete si tak kompletne prispôsobiť svoj štýl boja a nájsť si svoje najúčinnejšie smrtiace chvaty.

 

NOVÉ HERNÉ MECHANIKY A POHYBY
Klasické zápasy 1 na 1 sa vracajú s novými pohybmi a bojovými mechanikami "Rage Arts", "Power Crushes" a "Rage Drives", ktoré hru robia prístupnejšie pre hráčov všetkých skúseností. Môžete si vybrať či pokorenie súpera bude vyžadovať starostlivý tréning a presné pohyby alebo to bude číra zábava.
 

LEGENDARY EDITION OBSAHUJE

 

  • základnú hru Tekken 7
  • 8 dodatočných prídavkov s novými bojovníkmi



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách