Tesla Flosser FS200, biela

54 €
53,90 €
Cena bez DPH: 44,92 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24 €
Kód produktu: 464465
Tesla

Tesla Flosser FS200, biela [TSL-PC-FS200W]

Ústna sprcha TESLA Flosser FS200

Kde bežná zubná kefka nestačí, pomôže ústna sprcha. TESLA Flosser FS200 rýchlo a účinne dočistí zuby, medzizubné priestory, ďasná aj jazyk. Táto šikovná dentálna pomôcka ponúka štyri trysky, štyri režimy čistenia a tri stupne sily čistenia, a tak vyhovie nárokom začiatočníkov, ostrieľaných užívateľov, ale aj nositeľov strojčekov či tým s citlivými ďasnami.

O produkte

  • Pestrý výber režimov, sily aj trysiek
    TESLA Flosser FS200 sa prispôsobí individuálnym potrebám. O ústnu dutinu sa stará s pomocou štyroch typov trysiek. Štandardná tryska zaistí všestranné hĺbkové čistenie, ortodontická odstráni plak a zvyšky jedla aj z strojčeka, parodontálna sa stará o ďasná aj tých s parodontálnym vreckom a nástavec na čistenie jazyka zbaví ústa ďalších škodlivých baktérií a nečistôt. Tlačidlami na ústnej sprche nastavíte režim čistenia aj jeho silu. Začiatočníci a ľudia s citlivými ďasnami ocenia jemný režim (soft mode), ktorý využíva mierny tlak vody. Skúsenejší používatelia zvolia štandardný striekací režim (standard spray mode) , pri ktorom jednoducho stlačením tlačidla je možné spustiť a zase vypnúť prúd vody. Väčšina užívateľov si časom navykne na silný režim (strong mode) , ktorý si vďaka veľkému tlaku poradí s nečistotami najefektívnejšie. A masáž ďasien a hĺbkové čistenie obstará pulzujúci režim (pulse mode) , ktorý mení silu čistenia (1400 až 1800 pulzov za minútu).

  • Ľahko, rýchlo, účinne
    Starostlivosť o zuby, ďasná aj jazyk obstará TESLA Flosser FS200 bez ťažkostí zo všetkých uhlov. Flexibilná hlavica otočná o 360 stupňov poskytuje dôkladné vyčistenie aj zle dosiahnuteľných miest. Efektívnu medzizubnú hygienu tak zvládnete počas minúty a pohodlnejšie ako s medzizubnými kefkami a niťami. Na jedno čistenie postačí jedna dávka vody vďaka dostatočne veľkej nádržke s objemom 200 ml. Tá je zároveň odnímateľná, a tak sa dá pohodlne udržiavať v čistote aj jej vnútorný priestor a brániť množeniu baktérií. A s batériou s kapacitou 1000 mAh neriešite ani časté nabíjanie. Pri čistení po dobu jednej minúty denne v režime strong vydrží ústna sprcha až 30 dní.

  • Komplexná starostlivosť o zdravie ústnej dutiny
    TESLA Flosser FS200 je moderné riešenie ústnej hygieny, ktoré je so svojimi rozmermi vhodné aj na cesty. V batožine zaberie minimum miesta a dovnútra prístroja schováte aj jednu trysku, čo je praktické pre hygienický prevoz. Iba za minútu denne tak prináša aj na cestách každodenný pocit čistoty hladkých zubov zbavených plaku, zvyškov jedla a ďalších nečistôt, čím pomáha predchádzať zápalom a vzniku zubného kameňa. Doprajte si zdravé zuby a ďasná aj svieži dych.


Kľúčové vlastnosti

  • 4 režimy čistenia (štandard spray, soft, strong, pulse)
  • 3 stupne sily čistenia (60 až 130 psi)
  • 4 trysky (štandardná, ortodontická, parodontálna a nadstavec na jazyk)
  • 1 400 až 1 600 pulzov za minútu
  • Otočná hlavica o 360 °
  • Dlhá výdrž batérie
  • 200ml nádržka na vodu

Technická špecifikácia
Výdrž batérie 30 dní (pri používaní po dobu 1 minúty denne v režime strong)
Režimy Štandard Spray, Soft, Strong, Pulse
Tlak vody 60 - 130
Počet kmitov 1 400 – 1 800 kmitov/minútu
Kapacita batérie 1 000 mAh
Objem nádržky 200 ml
Priemer trysky 0,06 mm
Nabíjanie USB-C kábel
Výkon 5 W
Konektivita Bluetooth
Hmotnosť 336 g
Rozmery 66 x 49,5 x 166 mm (bez trysky)

Obsah balenia:

  • Ústna sprcha Tesla
  • 4 x trysky
  • USB/C kábel
  • Dokumentácia

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách