Tesla Smart kamera Battery CB500

95,96 €
94,90 €
Cena bez DPH: 79,08 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 470613
Tesla

Tesla Smart kamera Battery CB500 [TSL-CAM-CB500]

Nová generácia batériovej vonkajšej kamery

Nová batériová kamera s detekciou osôb, inovovaným LED prísvitom a teraz aj s kompatibilitou so solárnym panelom Tesla Solar Panel 5W. Teraz môžete dobíjanie kamery pustiť z hlavy a nechať ho na prírode. Pri použití solárneho panelu je prevádzka kamery prakticky neobmedzená. Funkcia inteligentnej detekcie pohybu, nočné videnie s detailmi až na 10 metrov a obojsmerná komunikácia zaistí bezpečnosť vášho domova, firmy alebo inej nehnuteľnosti. Všetky funkcie kamery je možné ovládať aplikáciou Tesla Smart, ktorá je ponúkaná v mnohých jazykoch, vrátane slovenčiny. Novo je kamera vybavená USB-C portom pre lepšiu kompatibilitu s novými nabíjačkami a rýchlejšie nabíjanie.

O produkte

  • Nezávislá na elektrickej sieti
    Kameru CB500 napája vstavaný lítiový akumulátor, ktorý jej umožní až trojmesačnú prevádzku. V zime je životnosť batérií výrazne znížená, takže prichádza na rad možnosť kameru dobíjať solárnym panelom Tesla Solar Panel 5W, s ktorým môžete na pravidelné dobíjanie na dobro zabudnúť. Kamera Vám bude fungovať nepretržite a vy nemusíte riešiť, že ju na chalupu musíte ísť uprostred zimy nabiť.

  • Farebné nočné videnie
    Novinkou je pri kamere silný LED prísvit, vďaka ktorému kamera vidí farebne aj v tme. Prísvit umožní kamere podať nevídané detaily aj za úplnej tmy, takže do vzdialenosti 10 m nebude problém s presnou identifikáciou ľudskej tváre. LED osvetlenie je možné aktivovať aj manuálne a použiť ho napríklad na odstrašenie nechcených návštevníkov.

  • Detaily vo skvelom rozlíšení
    Kamera je novo osadená vylepšených 3MP senzorom, ktorý ponúka rozlíšenie 2304 x 1296 pixelov. Vyššie rozlíšenie pomôže s identifikáciou jemných detailov a celkovo poskytuje ostrejší obraz. To umožňuje presnejšiu identifikáciu jednotlivcov a objektov na monitorovanom mieste a prispieva k vylepšenej presnosti dohľadu nad vašim domovom alebo firmou.

  • Aplikácia v slovenčine a zapojenie do chytrej domácnosti
    Aplikácia pre šikovný domov s kamerami umožňuje majiteľom vzdialene sledovať svoj domov v reálnom čase, čo poskytuje zvýšený pocit bezpečia. Vďaka funkciám ako detekcia pohybu a upozorneniam ponúka aj efektívne monitorovanie a okamžité informácie o potenciálne podozrivej aktivite. Integrovaná spolupráca s ďalšími šikovnými zariadeniami potom umožňuje jednoduché ovládanie a automatizáciu domáceho prostredia. Aplikácia Tesla Smart je kompletne v slovenčine a ďalších jazykoch.


Kľúčové vlastnosti

  • Vysoké rozlíšenie 2304 x 1296 px
  • S farebým nočným videním uvidíte na kamere vštko aj v noci
  • Napájanie na batérie
  • Mobilná aplikácia Tesla Smart

Technická špecifikácia
Rozlíšenie 2304 x 1296 px
Napájanie USB 5 V/1 A, Li-Ion 3,7 V/9600 mAh (nabíjacia, zabudovaná)
Napájací konektor USB-C
Snímací senzor 1/2,8” 3MPx, CMOS
IR dosvit 10 m
Objektív 3,2 mm F2,0
Úložisko microSD, Cloud
Konektivita Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikácia Teslá Smart pre Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Jazyk aplikácie EN, DE, SK, SK, PL, HU, SL
Rozmery 57 x 62 x 100 mm

Obsah balenia:

  • Tesla kamera
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách