Tesla Smart robotický vysávač Laser AI200 robotický vysávač, čierny

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
299 €
279 €
Cena bez DPH: 232,50 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
14 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
27 €
Predĺžená záruka o 1 rok
17 €
Predĺžená záruka o 2 roky
39 €
Kód produktu: 471031
Tesla

Tesla Smart robotický vysávač Laser AI200 robotický vysávač, čierny [TSL-VC-AI200]

Vylepšite si domácnosť a zjednodušte si život s inteligentným robotickým vysávačom

Pozvite si domov výkonného a šikovného pomocníka s pokročilými funkciami, ktorý vysaje aj vytrie. TESLA Smart Vacuum Cleaner Laser AI200 vďaka mapovaniu a laserovej navigácii uprace v konkrétnych miestnostiach podľa Vášho zadania. O dôkladnosť sa postará sací výkon 3 000 Pa a výdrž až 130 minút na jedno nabitie. Úplnú kontrolu a nastavenie automatizácií zaistí prepojenie s aplikáciou Tesla Smart. Pracovať tak môže, aj keď nie ste doma, obávať sa oň nemusíte, má bezpečnostné senzory proti pádu aj kolízii. Vylepšite si domácnosť a zjednodušte si život s inteligentným robotickým vysávačom. Na pravidelné upratovanie bude myslieť za Vás!

O produkte

  • Špičkové parametre aj senzory
    TESLA Smart Vacuum Cleaner Laser AI200 si dokáže zmapovať celú domácnosť. Pomocou aplikácie jednoducho vytvoríte zóny upratovania aj virtuálne múry a určíte miesta, ktoré má upratať dôkladnejšie, alebo sa im naopak vyhnúť. Nespadne ani zo schodov a vďaka senzoru kolízie nebude ani zmätene narážať do nábytku, správnu orientáciu v priestore mu zaisťuje navigačný systém s laserom. Prekážkou pre neho nie je ani väčšia domácnosť. Všetky nečistoty a prach z rôznych povrchov pojme do objemnej nádobky na prach (600 ml) a na vytieranie má dostatočne veľkú nádržku na vodu (350 ml). S batériou s kapacitou 2 500 mAh zvládne na jedno nabitie pracovať až 130 minút. A pokiaľ bude potrebné vysávať dlhšie, sám sa automaticky vráti do nabíjacej stanice a po dobití svoju prácu dokončí.

  • Inteligentné funkcie, automatizácia aj scenáre
    Priali by ste si pravidelné upratovanie každý deň o 9 hodine? Alebo chcete len posielať robota do konkrétnych miestností podľa aktuálnych potrieb? To všetko je možné vďaka aplikácii Tesla Smart, cez ktorú jedným kliknutím upratovanie spustíte alebo v nej nastavíte praktické automatizácie. Ovládať ho môžete aj hlasom prostredníctvom šikovných asistentov Amazon Alexa a Google Home. Prepojením so šikovnou domácnosťou môžete navyše vytvárať šikovné scenáre. TESLA Smart Vacuum Cleaner Laser AI200 môže napríklad začať upratovanie, akonáhle odídete z domu, alebo naopak prestať v momente, keď zapnete televíziu.

  • Jednou aplikáciou ovládate všetky produkty
    Nie je nič jednoduchšie ako ovládať celú domácnosť zo svojho telefónu. A práve múdra aplikácia Tesla Smart dostupná pre Android aj iOS vám to umožní. Nemusíte sa báť žiadneho zdĺhavého nastavovania alebo zložitého ovládania. Aplikácia je navyše v slovenčine, takže jej budete dokonale rozumieť. Všetko je skrátka pripravené tak, aby pre vás bola práca s aplikáciou čo najpríjemnejšia. Aplikácia vás stále informuje o všetkom dôležitom, takže máte prehľad o tom, čo sa doma deje. Ovládať chytré prístroje potom môžete odkiaľkoľvek vďaka komunikácii cez internet. Je tak jedno, kde sa práve nachádzate, vaša domácnosť vás bude počúvať odkiaľkoľvek.



Kľúčové vlastnosti

  • Vytvára mapy a upratuje podľa zadaných zón
  • Využíva laserovú navigáciu
  • Detekuje prekážky a vyhne sa im
  • Vysoký sací výkon 3 000 Pa
  • Až 130 minút v prevádzke pri plnom nabití
  • Vysaje, ale aj perfektne vytrie

Technická špecifikácia
Príkon 17 W
Pracovná teplota 0 - 40 °C
Rozmery 330 x 94 mm
Kapacita batérie 2 600 mAh
Sací výkon 3 000 Pa
Navigácia Laser
Doba nabíjania 5 - 6 h
Doba vysávania max. 130 min
Objem prachovej nádoby 0,6 l
Objem nádržky na vodu 0,35 l
Vlastnosti Virtuálna stena
mopovanie
senzor proti pádu
senzor kolízie
automatické nabíjanie
hlasové ovládanie
manuálne ovládanie
Pripojenie Wi-Fi 802.11b/g/n
Aplikácia Tesla Smart app pre Android a iOS
Jazyk aplikácie EN, SK, SK, PL, HU, DE, SL

Obsah balenia:

  • Tesla Smart Robot Vacuum Laser AI200
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách