The Caligula Effect: Overdose Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Caligula Effect: Overdose - PS4The Caligula Effect: Overdose - NSW
59,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 461956
NISEN titulky

The Caligula Effect: Overdose [PS5]

O hre

The Caligula Effect: Overdose, pôvodne vydané v roku 2017 ako The Caligula Effect na PlayStation Vita, sa môže pochváliť dvojnásobným obsahom príbehu a novými funkciami, ako je prepracovanie používateľského rozhrania, nové postavy vrátane hrateľnej ženskej hrdinky a navyše ďalšie cesty a konce scenárov!

Mobius je idylický svet, ktorý existuje preto, aby umožnil ľuďom zabudnúť na bolesť a problémy reality. V tomto svete vytvorenom vnímavým programom vokaloidov Mu sa realita a fantázia rozmazali, čo ľuďom umožnilo prežiť svoje stredoškolské roky v blaženosti. V tomto zdanlivo krásnom a dokonalom svete však niečo nie je v poriadku. Utečte z tohto falošného raja so svojimi spolužiakmi a vráťte sa do reality v hre The Caligula Effect: Overdose!


Kľúčové vlastnosti

  • Nové herné funkcie
    Caligula Effect: Overdose sa môže pochváliť vylepšeným vizuálom a hrateľnosťou! Preskúmajte nové scenáre, konce a „zakázanú cestu hudobníka“ pri úniku z virtuálneho sveta Mobius.

  • Nové herné postavy
    Hrajte za novo pridanú ženskú hrdinku! Navyše sa zoznámte s dvoma novými členmi Go-Home Club, z ktorých každý má svojho vlastného nového Ostinato Musician, ktorému čelí.

  • Použite imaginárnu reťaz
    Ťahová bitka sa stretáva so vzrušujúcou akciou v tomto rafinovanom bojovom systéme JRPG! Po použití imaginárneho reťazca vytvorte bezchybnú stratégiu na predpovedanie toho, čo budú vaši nepriatelia robiť ďalej!

  • Spojte sa a utečte
    Niekedy je ťažké ísť sám. Spriateľte sa s viac ako 500 ďalšími študentmi v tomto imaginárnom raji, aby ste zlepšili svoje zručnosti v boji a nakoniec sa vrátili do reality.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách