The Centennial Case: A Shijima Story Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Centennial Case: A Shijima Story - PS5The Centennial Case: A Shijima Story - NSW
Cena s DPH
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 447560
SquareEN titulky

The Centennial Case: A Shijima Story [PS4]

Odhaľte tajomstvá smrti a nájdite odpovede na život. Vzrušujúce živé akčné zábery sa prelínajú so záhadami, ktoré treba vyriešiť, a vytvárajú tak veľmi pohlcujúci herný príbeh. Jedinečná dobrodružno-mysteriózna hra The Centennial Case: A Shijima Story čaká len na vás!

O hre

Vraždy naprieč storočím
Hráč sleduje reťaz vrážd, ktoré sa odohrávajú v priebehu storočia. V troch rôznych časových obdobiach boli spáchané štyri vraždy – 1922, 1972 a 2022. Každá epizóda sa skladá z troch častí, fázy incidentu, fázy uvažovania a fázy riešenia, ktoré hráča pozývajú, aby plynule vstúpil do tohto sveta záhad. Preskúmajte tieto časové obdobia, zbierajte viaceré stopy a vyriešte 100-ročnú záhadu.

Odhaľujte nevysvetliteľné úmrtia
Rodina Shijima utrpela za posledné storočie reťaz nevysvetliteľných úmrtí. Haruka Kagami, spisovateľka záhadných románov, navštívi Shiijmas a zistí, že preberá štyri rôzne prípady vrážd, ktoré sa odohrávajú v rôznych časových okamihoch. Hrajte ako Haruka Kagami a postavte svoj rozum proti prípadom vrážd.

Každý prípad vraždy sa skladá z troch častí:
  • Fáza incidentu: Pozrite sa na celú vraždu, ako sa odohráva, od začiatku do konca. Kľúče potrebné na vyriešenie záhad okolo vraždy nájdete vždy v samotnom videu.
  • Fáza uvažovania: Spojte záchytné body záhad nájdené počas fázy incidentu a vytvorte hypotézu vo svojom kognitívnom priestore. Môžete vytvoriť viacero hypotéz, ale nie všetky budú správne. Niektoré veci, ktoré odhalíte, vás môžu zviesť na nesprávnu cestu.
  • Fáza riešenia: Odhaľte vraha na základe hypotézy, ktorú ste vytvorili vo fáze uvažovania. Vyberte správnu hypotézu na určenie vraha. Keď čelíte zložitejšiemu vinníkovi, môžu sa pokúsiť vyvrátiť vaše tvrdenia, takže vráťte úder svojim odôvodnením!
  • Trailer


    0%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    0 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    1 x
    1,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách