The Elder Scrolls 4: Shivering Isles Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Elder Scrolls 4: Shivering Isles - XBOX 360
9,99 €
4,99 €
Cena bez DPH: 4,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 4656
BethesdaEN dabing

The Elder Scrolls 4: Shivering Isles [PC DVD]

Druhý, tento krát už plnohodnotný datadisk do hry The Elder Scrolls 4: Oblivion s 30 hodinami ďalších úloh v novom prostredí ríše daedrického princa šialenstva Sheogoratha, ktorú tvorí Shivering Isles. Do tejto oblasti sa po inštalácií datadisku môžete vydať so svojou postavou a nemusíte si vytvárať novú. Tá možnosť tu však samozrejme je, pokiaľ už by ste svoju opotrebovanú postavu nechceli.

V Sheogorathovej ríši, ktorá je rozdelená na dve časti – Mania a Dementina, na Vás čaká neľahká úloha. Musíte zistiť čo sa vlastne na Shivering Isles deje, aby ste následne túto oblasť mohli zachrániť pred takmer istou deštrukciou. Menší problém je v tom, že sa Sheogorath na Vás spolieha.

Od Vás a Vašej postavy si to žiada plnenie celej rady úloh a skúšok v ríši, ktorá reflektuje povahu svojho vládcu. Čaká na Vás prieskum bizarných dungeonov, ktoré sa krútia rovnako ako korene starých stromov, ktoré sa dungeonmi prepletajú. No a v dungeonoch, ale i vonku, na Vás čaká stretnutie s novými nepriateľmi. V boji proti nim sa tak budú hodiť nové zbrane, kúzla, predmety, brnenia a ostatné vecičky.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách