The Evil Within [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 411564
BethesdaEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

The Evil Within [Steam] [PC digital]

Každý zákazník, ktorý si hru predobjedná do dátumu vydania automaticky získava aj DLC The Fighting Chance Pack, ktoré obsahuje lekársky balíček (Medical Kit), brokovnicu (Double-barrel Shotgun), nástroje "Incendiary Agony Bolt" a "Poison Agony Bolt" (pre vysvetlenie lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť...) a zelený gél (nepýtajte sa nás).

The Evil Within DLC The Fighting Chance Pack


Pre 15 najrýchlejších máme pripravený tiež set fotokartičiek s tematikou The Evil Within!

The Evil Within Photoset


Od tvorcov slávnej série Resident Evil prichádza The Evil Within - stelesnenie čistého hororového boja o prežitie. Prežite znepokojivú realitu pri snahe vyslobodiť sa zo zvrátených machinácií, ktoré môžu existovať len v tých najstrašnejších svetoch.

Čeľte zvráteným monštrám a pocíťte skutočný teror, posilnený napínavým osvetlením a animáciami, ktoré sú dosiahnuté pomocou upraveného id Tech 5 enginu.

Detektív Sebastian Castellanos, za ktorého postavu hráte, vyšetruje desivé masové vraždy a spolu s jeho partnermi narazí na tajomnú a mocnú silu. Po tom, čo objaví svojich kolegov mŕtvych, záhadná osoba ho prepadne a on ostane v bezvedomí. Keď sa prebudí, zistí, že už nič nie je ako bývalo, a on je v nepríčetnom svete, kde sa ohavné bytosti túlajú medzi mŕtvymi.

Tvárou v tvár nepredstaviteľným hrôzam sa Sebastian, bojujúci o svoj život, vydáva na desivú cestu, aby objavil to, čo stojí za touto prekliatou situáciou. Holý boj o život prichádza. Napätie a úzkosť dramaticky graduje, zatiaľ čo Vy objavujete tento umučený svet. K dispozícii máte len obmedzené zdroje, a tak si môžete užiť ten najčistejší strach v tejto perfektnej zmesi hrôzy a akcie.

  • Brutálne pasce a zvrátené monštrá - Čeľte nemysliteľným hrôzam a krutým pascám v boji o prežitie proti drtivej presile. Obráťte zlo proti sebe využitím rovnakých diabolských zariadení proti drvivej prevahe smrteľných monštier.
  • Neznáme hrozby v neistom svete - Mysteriózny a zvrátený svet, ktorý sa mení a blúzni okolo Vás.
  • Nová tvár hororu - Precízne vytvorené prostredia, hororové napätie a intrigujúci príbeh sa spojili v jednom hlbokom svete, ktorý Vás privedie až na pokraj zdesenia. Prežite skutočný des a hrôzu v príbehu, ktorý má jedine The Evil Within.



  • Názov vydavateľa: Bethesda Softworks
  • Názov vývojára Tango Gameworks Studio
  • Dátum vydania: 14.10.2014
  • Pegi: 18
  • Žáner: Akčná/Adventúra

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7 SP1/Windows 8.1 64-bit
    Procesor: Intel i7 alebo iný Quad Core ekvivalent
    Pamäť: 4 GB RAM
    Grafická karta: GTX 460 alebo ekvivalentná 1 GB VRAM karta
    Pevný disk: 50 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 11




    Jedná sa o digitálnu verziu hry The Evil Within, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    The Evil Within™ © 2014 ZeniMax Media Inc. Developed in association with Tango Gameworks. The Evil Within, Tango, Tango Gameworks, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách