The Legend of Nayuta: Boundless Trails (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Legend of Nayuta: Boundless Trails (Deluxe Edition) - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
50,99 €
Cena bez DPH: 42,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 442350
NISEN dabing
 
Chceš ušetriť 10 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 40,99 €

The Legend of Nayuta: Boundless Trails (Deluxe Edition) [PS4]

Domov ďaleko od domova: Zažite nádherný svet, ktorý Legend of Nayuta ponúka s HD vizuálmi, hudbou vysokej kvality, 60fps a novými ilustráciami pre západné vydanie.

Schopnosti pre každú sezónu: Vstúpte do zápalu akčnej hry v reálnom čase a enviromentálnych hádaniek, ktoré sú ovplyvňované ročnými obdobiami. Využite mágiu, patričnú k danému ročnému obdobiu a silné schopnosti zbraní, aby ste porazili svojich nepriateľov a odomkli nové techniky, založené na vašom výkone.

Oceán dobrodružstiev: Ponorte sa do inej hry! Zažite ľahký a bláznivý príbeh s koreňmi vo fantasy a objavujte plejádu farebných lokácií a charakterov.

Nayuta trávi svoje dni pozorovaním hviezd nad svojím domovom a uvažuje, čo sa skrýva za horizontom. Aj keď ľudia tvrdia, že more na ktorom žijú je ploché a nekonečné, Nayuta vie, že tam toho musí byť viac.

Občas na Nayutov domov padnú ruiny a hviezdy z nebies. To ponúka malý náhľad na ďaleké svety. Počas skúmania jednej takejto ruiny, on a jeho priatelia zachránia malé dievča Noi. Ona povie Nayutovi, že niečo veľmi dôležité jej bolo ukradnuté a požiada ho o pomoc pri hľadaní.

Práve vďaka tomu začne Nayutov príbeh, ktorý ho vezme do častí ďaleko od ostrova, aby zažil a objavil nové svety.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách