The Lord of the Rings: Return to Moria PS5

39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 470339
NorthEN titulky

The Lord of the Rings: Return to Moria [PS5]

O hre

The Lord of the Rings: Return to Moria sleduje trpaslíkov, ktorí sa vydávajú na nové dobrodružstvo, aby znovu získali svoj legendárny domov Moria pod Hmlistými horami.

Hráči spoja svoje sily, aby prežili, vytvorili, postavili a preskúmali ikonické, rozľahlé bane. Odvážni expedíci budú musieť byť ostražití, pretože na ne čakajú záhadné nebezpečenstvá.


Kľúčové vlastnosti

  • Zažite spoločenstvo:
    Zažite Spoločenstvo trpaslíkov ako nikdy predtým, s bohatou tradíciou ikonického fantasy sveta od J.R.R. Tolkien prepletený do samotnej látky Pána prsteňov: Návrat do Morie.

  • Prežite temno:
    Aby hráči prežili zradné bane Morie, musia šetriť zdroje, loviť a zbierať jedlo a riadiť svoj spánok, teplotu a hladinu hluku. Bojujte s nevýslovným zlom a prežite hordy monštruóznych orkov v viscerálnom boji a zároveň odhaľte tajomstvo Tieňa, ktoré sa týči v horách.

  • Budova základne:
    Nájdite útechu v temnote. Odhaľte a vyčistite nové miesta a vytvorte architektúru vo veľkom meradle. Buďte kreatívni a stavajte základne od začiatku alebo stavajte na existujúcom prostredí. Dajte si pozor na zlo, ktoré sa snaží zničiť pokrok trpaslíkov.

  • Prestavte a pretvorte Moriu:?
    Obnovte dávno stratené staroveké kráľovstvo Khazad-dum do jeho bývalej slávy a obnovte trpasličie pamiatky v priebehu príbehu. Oživte staré bane a znova zapáľte ich kováčske dielne, aby ste získali ich nedotknuté zdroje.

  • Objavujte
    Ponorte sa do hlbín baní Moria. Procedurálne generované prostredia sú bohaté na zdroje a plné tajomstiev a nebezpečenstva, čo zakaždým poskytuje jedinečný zážitok.

  • Co-op multiplayer
    Dobrodružstvo osamote alebo spolu s priateľmi v online kooperatívnom multiplayeri.



Obsah balenia:

  • Hra The Lord of the Rings: Return to Moria
  • Manuál

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách