The Sims 4: Hurá do práce CZ PC DVD

39,99 €
18,49 €
Cena bez DPH: 15,41 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 267008
ElectronicCZ titulky

The Sims 4: Hurá do práce CZ [PC DVD]

V rozšírení The Sims 4: Hurá do práce! máte na pracovisku rozhodujúce slovo Vy! Aktívne ovládajte svojich Simíkov kým sú v práci a rozhodnite, či sa vydajú cestou povýšenia, alebo budú hrozbou pre pracovný kolektív! Zachraňujte bezpočet životov ako doktor, oslaďte život susedom svojimi zlomyseľnými vynálezmi ak sa rozhodnete pre vedeckú dráhu, alebo vyšetrujte zločiny a rozpletajte veľké prípady ako detektív. Ak chcete byť radšej svojim pánom, otvorte si vlastný obchod a staňte se similionárom! Vy rozhodnite, na ktorú dráhu sa Vaši Simíkovia vydajú.



  • Staňte sa lekárom a nemocnica sa stane Vašim druhým domovom! Vyskúšajte si vzrušujúcí život doktora na pohotovosti a zachraňujte životy. Ale pozor, aby ste boli za každých okolností sústredení, predsalen liečite pacientov, rodíte deti a vykonávate chirurgické zákroky.
  • Staňte sa detektívom a policajná stanica sa stane Vašim druhým domovom! Vezmite svoj odznak a začnite riešiť zložité záhady. Aké tajemstvá dokážete odhaliť? Prehľadávajte miesta činu, vypočúvajte Simíkov, zatýkajte zločincov a snažte sa prepracovať z kadeta až na policajného šéfa.
  • Staňte sa vedcom a vedecké laboratórium sa stane Vašim druhým domovom!! Využite svoje prvotriedne analytické myslenie k vytvoreniu bláznivých vynálezov. Kombinujte jedinečné exempláre, dajte vzniknúť diabolským stvoreniam a rozhodnite, či využijete svoje vynálezy pre dobro, alebo k trýzneniu ostatných Simíkov.
  • Rozbehnite svoj vlastný jedinečný biznis, po ktorom ste vždy túžili. Otvorte si pekáreň, butik s oblečením, výtvarnú galériu, kníhkupectvo, alebo niečo iné. Upravte každú jednotlivú stránku svojho obchodu v režime Stavba a sledujte, ako se simoleony len sypú! Vyberte, čo budete predávať, veďte svojich zamestnancov a presvedčte zákazníkov, aby u Vás nakúpili. Vo svojom podniku ste vlastnými pánmi!
  • Naučte sa nové schopnosti, ktoré pomôžu Simíkom vytvoriť v The Sims 4 ešte úžasnejšie veci. Urobte dokonalú fotku, alebo upečte a ozdobte chutnú lahôdku vďaka novým schopnostiam fotografovania a pečenia. Vystavte svoje výtvory doma, alebo ich predajte za nejaký ten simoleon.
  • Mimozemšťania pristáli! Odhaľte, ktorí Simíci nepochádzají z tohoto sveta a objavte záhadnú mimozemskú dimenziu!





    Datadisk vyžaduje voľne stiahnuteľnú zakladnú hru The Sims 4!

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

    Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách