The Sims 4: Štartovací balík PC

Cena s DPH
10,99 €
Cena bez DPH: 9,16 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 452022
ElectronicEN dabing

The Sims 4: Štartovací balík [PC CIAB]

Balenie neobsahuje pevné médium a vyžaduje pripojenie ku sieti internet, kde si stiahnete hru pomocou kódu, ktorý je súčasťou balenia.


O hre

Užite si hru The Sims 4 zadarmo v rámci stiahnuteľného kódu spolu s jej oficiálnymi doplnkami Laundry day pack a Country Kitchen kit. Prispôsobte si svojich Simíkov, ich domovy a životy. Vyskúšajte nové dekory pre očarujúce kuchyne, ako aj nové tematické oblečenie.




Kľúčové vlastnosti

  • Zariaďte útulné bývanie
    Premeňte domov svojich Simíkov výzdobou inšpirovanou uvoľneným a útulným vidieckym životom. Objavte nové spôsoby, ako vyzdobiť izby drevenými stolmi a prúteným nábytkom. Pridajte rôzne dekorácie, ako sú farebné koberce, koše plné kvetov a mnoho ďalších.

  • Oblečte sa štýlovo
    Oblečte svojich Simíkov do tematického oblečenia s rôznymi kvetinovými motívmi a pohodlnými vzormi vyrobenými z prírodných bavlnených látok. Vyskúšajte nové neformálne účesy, ktoré doplnia každodenný vzhľad vašich Simíkov.

  • Naplňte práčku a vyperte oblečenie
    Pozbierajte bielizeň svojich Simíkov, naplňte práčku a potom ju vložte do sušičky, aby vyzerala bezchybne. Vylepšite svoju práčku, aby prala rýchlejšie alebo mala tichší chod, aby neprekážala vo vašej domácnosti. Vaši Simíci si tiež môžu ručne vyprať svoje oblečenie a potom ho dať von, kde si každý všimne ich námahu.

  • Pohodové a chutné varenie
    Nie je náhoda, že kuchyňa je srdcom domova! Vytvorte kuchyňu snov svojho Simíka s úplne novou sadou predmetov, ktoré môžete kombinovať. Všetky položky sú doplnené tak, aby vytvorili útulnú atmosféru s vintage nábytkom, dekormi a materiálmi.


Štartovací balík obsahuje:

  • Hra The Sims 4
  • Laundry day pack
  • Country Kitchen kit

Trailer



Balenie neobsahuje pevné médium a vyžaduje pripojenie ku sieti internet, kde si stiahnete hru pomocou kódu, ktorý je súčasťou balenia.



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách