The Wild at Heart Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Wild at Heart - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
33,99 €
Cena bez DPH: 28,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438235
HumbleEN dabing

The Wild at Heart [PS4]

Ovládaj stále rastúce stádo svojráznych tvorov, aby si prestaval rozbité cesty, bojuj s nebezpečnými zvieratami a rieš zvláštne hádanky v bohatom, prepojenom svete. Pripojte sa k dvom mladým utečencom pri odhaľovaní tajomstiev stratenej ríše v tejto nostalgickej rozprávkovej fantasy!

wild at heart

Zhromaždite svoju Hordu

Zbierajte a rozmiestňujte roj svojráznych Spritelingov; malé magické stvorenia, ktorým môžete veliť. Rozbíjajte veci, zbierajte korisť, bojujte s nepriateľmi, stavajte nové cesty a ešte viac!

Objavujte

Jedinečný a izolovaný prastarý svet bohatý na tradície. Lesy, jaskyne, pobrežie, staroveké svätyne... Hlboký les je plný hádaniek, ktoré treba vyriešiť, a tajomstiev, ktoré čakajú na odhalenie.

Zbierajte a vytvárajte

Zbierajte vzácne zdroje, ako sú magické kryštály, šrot, elektrické komponenty a ďalšie, aby ste mohli stavať nové štruktúry, predmety a vylepšenia!

Do boja

Postavte sa neistej divočine a nadprirodzeným nepriateľom s jedinečnými schopnosťami vášho roja Spriteling a vášho spoľahlivého vysávača, Gustbustera!

Súmrak

"Tma je zlá!" - Bežné príslovie medzi obyvateľmi Deep Woods, a to z dobrého dôvodu. V tieni tu číhajú zlé bytosti a možno sa pristihnete, že chcete zostať blízko ohňa až do východu slnka.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách