The Wonderful 101 (Remastered) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Wonderful 101 (Remastered) - PS4
39,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 409055
NighthawkEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 28,99 €

The Wonderful 101 (Remastered) [NSW]

Veďte armádu 100 úžasných z celého sveta v tejto veľkolepej akcii! Tím hrdinov z celého sveta sa musí zjednotiť, aby ochránil Zem pred začarovanými mimozemskými útočníkmi! Táto skupina 100 Wonderful Ones spolupracuje a využíva svoje fantastické schopnosti na vytvorenie rôznych foriem. Či už ide o obrovskú päsť alebo ostrú čepeľ, využijú svoj rozum a silu na prekonanie úskalia a nebezpečenstva nepriateľa! A posledným členom tohto tímu odvážnych hrdinov - ste vy.

The Wonderful 101: Remastered ponúka bezprecedentnú schopnosť ovládať 100 hrdinov naraz, s plynulou kontrolou a dynamickými akciami, ktoré sú charakteristickým znakom PlatinumGames. Všetko to spája pulzujúci búšivý príbeh hrdinskej statočnosti a priateľstva, ktorý stojí proti zlu a je to doteraz najambicióznejšia hra od spoločnosti PlatinumGames.

Hideki Kamiya, režisér The Wonderful 101, dohliadal na toto obnovenie a pridal početné vylepšenia s cieľom zabezpečiť, aby si túto hru mohli ľahšie a dôkladnejšie užívať všetci a na rôznych platformách, so zlepšenými vizuálnymi, snímkovacími a časmi načítania pre vylepšený zážitok na všetkých frontoch.

  • Viac ako 100 jedinečných a oslnivých hrdinov, z ktorých každý má svoj vlastný príbeh a emblémy!
  • Vymeňte zbrane pomocou blesku so systémom Unite Morph! Nakreslite tvary na prepínanie medzi mečmi, bičmi, kladivami a ďalšími, aby ste bojovali so stratégiou a s nadšením!
  • Unite Morphs môžu byť viac než len zbrane! Zostavte závesné klzáky a mosty, aby ste prešli priepasťami, odrazili sa a odpálili si cestu do veľkých výšok! Použite svoju chytrosť a svoju silu na vytrvalosť a riešenie hádaniek!
  • Nezabudnite, hrdinská je hlavne ochrana! Zachráňte občanov, s ktorými sa stretnete a vaša statočnosť ich bude inšpirovať k UNITE UP posilneniu!
  • Vaše misie sa budú odohrávať po celom svete! Cez mestá, naprieč morským dnom, hlboko v džungli a na množstve ďalších zaujímavých miestach!




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách