Thrustmaster F488 GT3 Add-On

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
234,99 €
Cena bez DPH: 195,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46 €
Kód produktu: 468163
Thrustmaster

Thrustmaster F488 GT3 Add-On [4060263]

Stvorený pre víťazstvo!


Volant Thrustmaster F488 GT3 je replikou slávneho svetoznámeho volantu Ferrari 488 GT3, ktorý dosiahol víťazstvo vo viac ako 500 pretekoch! Je na čase zažiť niečo, o čom sníva každý fanúšik Formuly 1! Volant je možné používať s Playstation 4, Playstation 5, Xbox a na PC.

vivobook-15



  • Súťaživý typ

    Ferrari 488 GT3 Add-On bol špeciálne navrhnutý pre výkon vďaka optimalizovanej hmotnosti s centrálnou čelnou doskou s obložením z uhlíkových vlákien a priemerom 31 cm. Tento dizajn umožňuje vodičom skutočne vyťažiť maximum zo sily ich pretekárskeho kolesa tým, že sprostredkúva podrobnú spätnú väzbu "Force Feedback" a uľahčuje extrémne presnú jazdu - oboje je nevyhnutné pre súťaž.

  • Ovládanie

    Ferrari 488 GT3 Add-On obsahuje 11 akčných tlačidiel, D-pad, 2 otočné enkodéry a 2 palcové enkodéry – všetko s realistickým dojmom, replikujúc ovládacie prvky z pôvodného volantu. Poskytujú vodičovi superrýchle ovládanie rôznych nastavení – a možnosť ich neuveriteľne jednoducho upravovať za behu, aby mal vždy všetko pod kontrolou.



  • Všestranné diódy

    4 LED diódy smerom k hornej časti stredovej čelnej dosky ráfika umožňujú vodičovi počas pretekania dostávať rôzne informácie – vrátane otáčok za minútu, otvárania okien v boxoch a oveľa viac. Dva dostupné režimy (GT alebo jednomiestne) umožňujú vodičovi prispôsobiť správanie LED diód otáčkam motora rôznych typov vozidiel.

  • Nastaviteľné magnetické radiče pádla

    Nové radiace páčky s magnetickými snímačmi umožňujú jasnú a presnú aktiváciu, čím pomáhajú predchádzať chybám pri jazde. Pre ešte väčšiu všestrannosť je poloha radiacich páčok prispôsobiteľná so 4 rôznymi konfiguráciami pre optimálnu manipuláciu podľa preferencií používateľa.



  • Kompatibilita novej generácie

    Ferrari 488 GT3 Add-On je natívne kompatibilný so všetkými základňami pretekárskych kolies Thrustmaster, a to vďaka dvom držiakom Quick Release, ktoré používateľom umožňujú vybrať si príslušenstvo kompatibilné s ich základňou pretekárskych kolies bez potreby ďalšieho adaptéra. Tento systém uchytenia novej generácie zaisťuje priamy prenos medzi základňou pretekárskeho kolesa a ráfikom kolesa.

  • Replika v mierke 1:1

    Replika volantu najúspešnejšieho auta Ferrari v histórii v životnej veľkosti. Ferrari 488 GT3 s viac ako 500 víťazstvami v šampionáte GT a vo vytrvalostných pretekoch. Tento oficiálne licencovaný ráfik bol špeciálne navrhnutý v spolupráci s Ferrari, aby verne zachytával podstatu legendárneho pretekárskeho auta a poskytoval pohlcujúci, realistický pretekársky zážitok..


Technická špecifikácia
Platforma: PC
PS4
PS5
Xbox ONE
Xbox Series
Radenie: Sekvenčné - pádla pod volantom
Farba: čierna
Rozmery: 31 x 17.5 x 7.5 cm
Hmotnosť: 1,140 g

Obsah balenia:

  • Volant Thrustmaster F488 GT3
  • Rýchloupínací držiak pre skrutkovaciu základňu
  • Držiak na rýchle uvoľnenie pre základňu západky
  • Sada samolepiacich podložiek
  • 2x montážny kľúč
  • Dokumentácia
vivobook-15


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách