Thrustmaster sada joystick a pedále T.Flight Full Kit X XBOX/PC

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
189,99 €
183,99 €
Cena bez DPH: 153,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 439814
Thrustmaster

Thrustmaster sada joystick a pedále T.Flight Full Kit X XBOX/PC [4460211]


Kompletná suprava

Kompletná súprava Thrustmaster je určená na simuláciu letu pre hráčov, ktorí hľadajú hlboké ponorenie a realizmus vo svojich letoch.

KOMPAKTNÉ RIEŠENIE VŠETKO V JEDNOM PRE PLNÝ ZÁŽITOK

Prvý plug-and-play joystick pre Xbox One, T.Flight Hotas One, je kompatibilný aj s konzolami Xbox Series X|S novej generácie. Vďaka svojmu ergonomickému a realistickému dizajnu inšpirovanému systémom riadenia letu lietadla umožňuje tento joystick neuveriteľnú úroveň ponorenia do konzol Xbox.

Presné, všestranné a hladké kormidlo

Špecifické pokročilé funkcie pre optimalizovaný letový zážitok. Úplne prvé pedále kormidla vybavené systémom posuvných koľajníc S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track): technologický zázrak so 4 posuvnými koľajnicami vyrobenými z hliníka priemyselnej kvality pre neuveriteľne hladký posuvný pohyb; samostrediaca os kormidla pre dokonalú rovnováhu medzi hladkosťou a odporom; a veľký rozsah pohybu na osi kormidla, pre presné manévre.


Kompaktné a praktické

T.Flight Hotas One je odnímateľný a dá sa umiestniť jedným z dvoch rôznych spôsobov: Buď ss odpojenou škrtiacou klapkou a oddelenou od joysticku (na obnovenie autentických pilotných podmienok); alebo s plynom pripojeným k joysticku (pre väčšiu stabilitu a zaberanie menej miesta).

Realistický, ergonomický joystick

V skutočnom živote piloti používajú ovládacie prvky letu vrátane páky a plynu: táto kombinácia je mimoriadne efektívna z hľadiska výkonu a presnosti. Plyn v životnej veľkosti, ktorý je súčasťou T.Flight Hotas One, vám umožní ľahko ovládať zrýchlenie vášho lietadla (alebo iných vozidiel) v hrách.



Joystick pre všetky typy letov

Realistický, ergonomický dizajn joysticku je vhodný pre všetky typy letu. Široká opierka rúk pomáha hráčom udržať ruku vo veľmi stabilnej a uvoľnenej polohe, čo umožňuje hokejke reagovať aj na jemné pohyby. Upravte odpor palice podľa svojich potrieb a preferencií. Základňa je vyvážená pre lepšiu stabilitu počas hrania.

S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track) výhoda

Systém kormidla obsahuje štyri posuvné koľajnice vyrobené z priemyselného hliníka pre neuveriteľne hladký posuvný pohyb. Veľký rozsah pohybu na osi kormidla umožňuje extrémne vysoký stupeň presnosti. Os kormidla sa automaticky vráti do centrálnej polohy pre dokonalú rovnováhu medzi hladkosťou a odporom.

Kľúčové vlastnosti

  • Všetsranný joystick
    Perfektný pre všetky letecké simulátory
  • Odnímateľná škrtiaca klapka
    Prispôsobená na všetky povrchy (gauč, stôl ...)
  • Komplexná výbava
    5 osí, 1 spušť, 1 klobúkový spínač, 1 kormidlo
  • S.M.A.R.T kormidlo
    Sliding Motion Advanced Rail Track
  • Prémiové kormidlo
    Vyrobené z prémiového priemyselného hliníka
  • Thrustmaster flight simulation ecosystem
    Systém kormidla TFRP musí mať každý, kto má rád hry s leteckou tematikou – vrátane fanúšikov simulácie letu. TFRP umožňuje väčšiu úroveň ponorenia: ovládajte kormidlo a brzdy nohami, rovnako ako v skutočnom lietadle.
  • DVA DIFERENCIÁLNE BRZDOVÉ PEDÁLE PRE OPTIMALIZOVANÝ ZÁŽITOK Z LETU
    Dva diferenciálne brzdové pedály sú vhodné pre väčšinu používateľov s dĺžkou 25 centimetrov (veľkosť topánky 45). Os diferenciálnej brzdy je identifikovaná podľa držadla na zaoblenom stredovom čape.

Technická špecifikácia

Kompatibilita
Kompatibilné s PC :Áno
Kompatibilné s Xbox One a Xbox Series:Áno.

Obsah predajného balenia

  • T.Flight Hotas One joystick s odnímateˇľnou klapkou
  • TFRP pedále
  • Imbusový kľúč
  • Užívateľská príručka
  • Záručné dokumenty


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách