Thrustmaster T16000M FCS

69,99 €
64,99 €
Cena bez DPH: 54,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 374109
Thrustmaster

Thrustmaster T16000M FCS [2960773]



Získaj Game Pass Ultimate pre PC v zľave! Podmienky sa dozvieš po kliknutí na banner!


Produkt je kompatibilný s PC.


Thrustmaster zasvätil svojich 25 rokov skúseností do ovládačov letových simulácií, aby vyhovel rastúcemu všeobecnému dopytu nadšencov leteckých simulátorov - a obzvlášť nadšencov vesmírnych simulátorov. T.16000M FCS je navrhnutý pre pokročilých letcov, ktorí hľadajú komplexné realistické ovládacie prvky ako alternatívu k používaniu myši a klávesnice. T.16000M FCS (Flight Control System) riadiaca páka je PC kompatibilná cez USB vo Windows 10, 8 a 7 (32-bit a 64-bit).

T.16000M FCS

T.16000M FCS obsahuje 4 nezávislé osi vrátane otočného kormidla (ovládaného otáčaním páky), 16 akčných tlačidiel s fyzickou identifikáciou v "braille" štýle, jeden 8-smerový Point of View klobúkový prepínač a ergonomickú spúšť. Jeho pozoruhodné oranžové dorazy a podsvietenie prinášajú hráčom úplne nové ponorenie sa do hry.

H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology

S cieľom zaručiť exkluzívny vysoko presný výkon, stúpanie a rolovanie, riadiaca páka T.16000M FCS využíva H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™ (U.S. patent US08471815) pre 16-bit rozlíšenie (napr. hodnoty 16000 x 16000) - rovnaká špičková presnosť je dodaná extrémne kvalitným joystickom HOTAS Warthog, a umožňuje hráčom zaskočiť nepriateľa s vysokou presnosťou. Špirálová pružina (priemer 2,8 mm) vo vnútri páky poskytuje pevné, lineárne a hladké napätie.

Obojručný dizajn

Unikátny obojručný dizajn joysticku umožňuje ľahké prepnutie medzi použitím v pravej a ľavej ruke. Jeho otočná rukoväť štandardne ovláda kormidlo, ale môže byť aj zablokovaná. Pilotovanie s joystickom v každej ruke je teraz možné vo všetkých hrách kompatibilných s dvoma joystickmi.

Pokročilý letecký ekosystém Thrustmaster

Tieto produkty sú súčasťou rady zariadení pre letecké simulácie, ktoré môžu byť použité v kombinácii s ostatnými: kompletný ekosystém predstavuje riadiacu páku FCS, plynový pedál TWCS*, kormidlové pedále TFRP* a kokpitové panely MFD* (Multi-Functional Display). Tieto prvky sú rovnako kompatibilné aj s pokročilým programovacím softvérom T.A.R.G.E.T **.

Pokročilý programovací softvér T.A.R.G.E.T ** na PC: programovateľných až 256 tlačidiel v leteckom ekosystéme

Softvér Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor: kombinujte s ďalšími produktami Thrustmaster (aby boli rozpoznané ako jedno USB zariadenie), a nahrajte alebo si vytvorte špecifické mapovacie profily pre každú hru. Prispôsobte si na mieru svoje vlastné profily pre vylepšenie letových ovládačov Thrustmaster a zdieľajte ich v Thrustmaster komunite.

Ergonomický dizajn pre optimálne pohodlie a presnosť

Vďaka svojmu dizajnu a ergonómii, T.16000M FCS poskytuje hráčom viac rozpoznateľných funkcií, ktoré im umožnia stať sa efektívnejšími a presnejšími v priebehu letu. Tento zdokonalený prístup k letovým ovládačom je ešte dôležitejší, keď sú hráči plne ponorení do výnimočných letových situácií, ktoré prinášajú hry kompatibilné s VR.

  • Plne obojručný joystick!
  • 16 akčných tlačidiel, 12 na základni, 4 na joysticku a osemsmerný snímač.
  • 4 nezávislé osi , vrátane otočného kormidla (ovládaného otáčaním páky).
  • Ergonomická spúšť pre ovládanie brzdenia.
  • Viacsmerový klobúkový prepínač (pre panoramatický pohľad).
  • Ergonomický dizajn pre optimálne pohodlie.
  • Široká opierka na ruky na zníženie namáhania.
  • Vyvážená základňa pre zvýšenie stability.

    T160



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách