Závodný volant Thrustmaster T80 Ferrari 488 (GTB Edition)

129,99 €
119,99 €
Cena bez DPH: 99,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
21 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
31 €
Predĺžená záruka o 1 rok
17 €
Predĺžená záruka o 2 roky
30 €
Kód produktu: 411103
Thrustmaster

Závodný volant Thrustmaster T80 Ferrari 488 (GTB Edition) [4160672]

> Thrustmaster hrdo predstavuje svoju repliku originálneho volantu Ferrari 488 GTB v mierke 8:10, oficiálne licencovaného od Ferrari a PlayStation 4, navrhnutý poskytnúť úplnú autenticitu vo všetkých pretekárskych hrách na PlayStation 4, ktoré podporujú volanty. Tento nový volant Thrustmaster je tiež kompatibilný s PC (Windows 7/8/10) a obsahuje veľkú 2-pedálovú sadu pedálov.

Funguje s hrami pre PS5 (Kompatibilita hier s PS5 bola testovaná a schválená spoločnosťou Thrustmaster. V čase zverejnenia, spoločnosť Sony Interactive Entertainment LLC ešte netestovala ani neschválila kompatibilitu celého systému pre PS5.)

  • Vstavané tlačidlá "PS", "SHARE" a "OPTIONS" pre jednoduchú navigáciu v systéme PS4 a v ponukách hier.
  • Ergonomicky navrhnutý volant, optimalizovaný pre všetky typy pretekárskych hier na systéme PlayStation 4 (GT, F1, Sériové automobily, Rely, Arkády, atď.).
  • Realistický lineárny odpor volantu s automatickým centrovaním (s exkluzívnym systémom Thrustmaster “Bungee Cord”).
  • Sekvenčné radiace páky pripevnené na volante: 2 digitálne radiace páky smerom nahor a nadol umožňujú rýchlejšie prepínanie prevodov.
  • Veľká sada pedálov s nastaviteľným uhlom sklonu a širokou opierkou na nohy pre veľmi presné, pohodlné zrýchlenie a brzdenie.
  • Centrálny upínací systém so širokými svorkami pre optimálnu stabilitu.
  • Funguje s hrami pre PS5.

    Oficiálne spolu licencovaný

    T80 Ferrari 488 GTB Edition je replika volantu Ferrari 488 GTB v mierke 8:10 (priemer 28 cm),s oficiálnou licenciou od Ferrari a PlayStation 4. Na volante sa nachádzajú oficiálne tlačidlá pre PlayStation 4 ("PS", "SHARE" a "OPTIONS") pre zjednodušenú navigáciu v rozhraní PlayStation 4 a v menu hier na PlayStation 4. Kompatibilný so všetkými systémami PlayStation 4, PS4 pretekárskymi hrami podporujúcimi volanty a s PC (Windows 7/8/10).

    Volantová základňa s mechanizmom Bungee Cord, pre lineárny odpor

    Optimalizovaný mechanizmus “Bungee Cord” (automatický centrovací systém patentovaný spoločnosťou Thrustmaster): poskytuje lineárny odpor bez ohľadu na uhol natočenia, čím zaisťuje ergonomické a intuitívne ovládanie. Automatické centrovanie a uhol natočenia 240 stupňov.

    Zariadenie a ovládacie prvky, ktoré potrebujete pre najrýchlejčie kolá

    Pretekársky volant T80 Ferrari 488 GTB Edition kombinuje veľký komfort s komplexným vybavením. Volant s priemerom 28 cm a gumovou textúrou ponúka vynikajúci povrch pri uchopení - čo je vlastnosť, z ktorej budú mať radosť hráči počas dlhých pretekov. Pretekársky volant je tiež vybavený 11 akčnými tlačidlami a D-padom, plus 2 veľkými kovovými sekvenčnými radiacimi pákami. Súčasťou balenia je aj veľká pedálová sada s nastaviteľným uhlom sklonu a širokou opierkou na nohy pre veľmi presné a pohodlné zrýchlenie a brzdenie.

    Veľká, nastaviteľná sada pedálov

    Veľká, nastaviteľná 2-pedálová sada pedálov so širokou opierkou na nohy. Brzdový pedál ponúka progresívny odpor. Individuálne nastaviteľné pedále. Vďaka realistickému lineárnemu odporu pretekárskeho volantu, ktorý dodáva exkluzívna technológia Bungee Cord od spoločnosti Thrustmaster a funkcii automatického opätovného centrovania, je manipulácia s volantom za každých okolností bezproblémová.

    Obsah balenia:

  • Pretekársky volant.
  • 2-pedálová sada pedálov.
  • Upevňovací systém.
  • Informácie o záruke.
  • Návod na použitie.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách