Thrustmaster TCA Captain Pack (Airbus Edition)

249,99 €
219,99 €
Cena bez DPH: 183,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 437591
Thrustmaster

Thrustmaster TCA Captain Pack (Airbus Edition) [2960858]



Získaj Game Pass Ultimate pre PC v zľave! Podmienky sa dozvieš po kliknutí na banner!



Lietajte s vyššou úrovňou realizmu a vtiahnutím do hry

Staňte sa kapitánom s kompletným balíčkom kokpitu TCA s oficiálnymi replikami postrannej páky a kvadrantu Airbus (spolu s doplnkami kvadrantu). Užite si dych berúce realistické lety po celom svete!

TCA Captain Pack Airbus Edition obsahuje TCA Officer Pack Airbus Edition a TCA Quadrant Add-on Airbus Edition pre kompletný zážitok z civilného letectva – so všetkými funkciami, ktoré potrebujete, aby ste sa mohli vžiť do úlohy kapitána, bez nátlaku.

Ergonomické repliky postrannej páky a plynovej rukoväte Airbusu a ich doplnkov, podobné tým, ktoré sa nachádzajú v známych dopravných lietadlách Airbus A320/A320neo, obsahujú všetky prvky potrebné na pilotovanie akéhokoľvek typu civilného lietadla - od business jetov po dopravné lietadlá a tiež akrobatické lietadlá.

Dajte si pauzu s komerčnými lietadlami a vydajte sa na cestu stíhačkou alebo vesmírnou loďou - s úplnou istotou! TCA Captain Pack Airbus Edition sa skladá z produktov, ktoré sú ikonické na všetkých úrovniach: dizajn replík jednotlivých zariadení odráža pôvodné tvary a farby a jednotlivé komponenty pôsobia neuveriteľne autenticky a realisticky.

Zamilujete si používanie širokej škály ovládacích prvkov inšpirovaných tými, ktoré nájdete v skutočných lietadlách Airbus: citlivosť tlačidiel a doba odozvy, odpor ťahových pák, zvuky, ktoré vydávajú súčasti pri aktivácii, a dokonca aj to, ako sú cítiť na dotyk. Všetko máte na dosah ruky a môžete sa tešiť na repliky letov novej úrovne.

TCA Captain Pack Airbus Edition obsahuje slávny patentovaný systém H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) od spoločnosti Thrustmaster, ktorý hráčom poskytuje vyššiu realistickosť vďaka vstavaným magnetickým senzorom umožňujúcim až 14-bitové rozlíšenie na sidesticku a až 16-bitové rozlíšenie na plynovom kvadrante. Táto technológia bezkontaktného magnetického senzora bez potenciometrov poskytuje obom zariadeniam neobmedzenú životnosť.

Inšpirovaný skutočnou pákou riadenia Airbus

Ergonomická replika v mierke 1:1 inšpirovaná ikonickou riadiacou pákou Airbus, TCA Sidestick Airbus Edition zaisťuje unikátne ovládanie.

Všestranný, modulárny dizajn

Postrannú riadiacu páku môžete pred každým štartom ľahko nakonfigurovať tak, aby vyhovovala vašim požiadavkám: pre kapitána, pre kopilota, alebo v strednej polohe pre samostatný let.

Páky pristávacieho zariadenia

Pristávacie zariadenie lietadla je klasickým, legendárnym a nepostrádateľným nástrojom na správnu kontrolu postupov po vzlete a rovnako tak aj pri pristávaní. Toto intuitívne ovládanie vám pomôže ušetriť drahocenný čas a umožní vám sústrediť sa na ďalšie úlohy, ktoré musia byť vykonané podľa vášho kontrolného zoznamu.


Ikonické ovládanie Airbus

TCA Quadrant Airbus Edition je vybavený 8 ergonomickými fyzickými tlačidlami (plus 8 virtuálnymi tlačidlami na pákach ovládania ťahu motorov, celkom 16), ktoré sú replikou ovládacích prvkov dopravného lietadla Airbus (typ A320neo). Zažite realistické pocity pri používaní tlačidiel, zarážok a ďalších ovládacích prvkov na kvadrante ovládaní ťahu motorov - rovnako ako skutočný kapitán lietadla.

15 ikonických funkcií inšpirovaných Airbusom

TCA Quadrant Add-On Airbus Edition umožňuje vďaka 15 funkciám mimoriadne realistický a pohlcujúci herný zážitok vrátane realistických tlačidiel a zarážok, ktoré boli špeciálne navrhnuté pre úžasné ovládanie priblíženia a pristávacích sekvencií.



Dvojité páky ovládania ťahu

TCA Quadrant Airbus Edition je vybavený dvoma oddelenými pákami na ovládanie ťahu motorov, ktoré boli inšpirované ich náprotivkami v dopravných lietadlách Airbus. Pre ešte realistickejšie použitie so štyrmi motorovými lietadlami (typ Airbus A380), môžu byť dva kvadranty ovládania ťahu motorov spojené dohromady (ďalší kvadrant ovládania ťahu sa predáva samostatne), čím získavate prístup k štyrom pákam namiesto dvoch!

Pilotujte akýkoľvek typ lietadla

Mechanické selektory umožňujú deaktivovať zarážky a spätný ťah (pre prepnutie do režimu lineárnej osi) pre flexibilné pilotovanie akéhokoľvek typu lietadla.Krokový režim bol inšpirovaný u náprotivku, ktorý môžeme nájsť u dopravných lietadiel Airbus, s ikonickými zarážkami.

Zabudovaný mechanizmus reverzného ťahu

Ovládanie ťahu motorov, zabudované do základne joysticku obsahuje mechanizmus reverzného ťahu, čo je unikátna vlastnosť v dopravných lietadlách. Toto je hlavná výhoda, ktorá vám pomôže pri zvládaní súvisiacich manévrov pri pristátí; zaisťuje, že pristátie máte vždy dokonale pod kontrolou.

Páky aerodynamickej brzdy a klapiek

Pomocou páky aerodynamickej brzdy môžete s pozoruhodnou presnosťou zlepšiť ovládanie odporu lietadla a znížiť tak rýchlosť letu. Pre zvýšenie koeficientu vztlaku pri nízkych rýchlostiach je nesmierne dôležité riadenie vztlakových klapiek, aby ste zabránili zastaveniu lietadla.


Uzamykateľná otočná smerovka

Smerovku je možné ovládať otáčaním rukoväte postrannej riadiacej páky, čo robí lietanie pilotov s viacerými úlohami jednoduchšie. Táto funkcia, ktorá je zabudovaná do rukoväte postrannej riadiacej páky je tiež vybavená uzamykacím systémom, pre realistickejší zážitok pri komerčnom lete.

Funkcia parkovacej brzdy

Parkovacie brzdy sa u komerčných lietadiel používajú, pokiaľ pozemný personál nie je schopný umiestniť kliny ku kolesám. Počas búrky, alebo v prípade, že pozemnému personálu nie je povolený vstup na stojane, vám parkovacia brzda zabudovaná v TCA Quadrant Add-On Airbus Edition uľahčí zastavenie a parkovacie manévre.





Skvelé vylepšenia

  • Ergonomické repliky
    postranná páka a kvadrant ovládanie ťahu motorov inšpirované letovými ovládačmi ikonických lietadiel Airbus, oficiálne licencované spoločnosťou Airbus.
  • Obojstranný joystick
    so 4 vymeniteľnými modulmi hlavových tlačidiel, 12 prepínateľnými tlačidlami, vstavaným plynom a ovládaním kormidla otáčaním rukoväte (uzamykateľné/neuzamykateľné).
  • 4 osi + 31 akčných tlačidiel
    vrátane 13 virtuálnych tlačidiel - (detenty, prepínače a dokonca mechanizmus reverzného chodu) pre mnoho možností pri štarte, za letu, pri pristátí aj na zemi.
  • Ikonické ovládacie prvky Airbusu
    vrátane trimovania, podvozku, automatickej brzdy, trimovania kormidla a parkovacej brzdy pre úplné ponorenie do atmosféry.
  • Vysoká presnosť
    vďaka magnetickým senzorom H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology): chirurgická presnosť (tj 14-bitové rozlíšenie pre postrannú páku a 16-bitové rozlíšenie pre plynový kvadrant).
  • Kompatibilné so systémami
    kormidiel Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) a Thrustmaster Pendular Rudder (TPR), rovnako ako s TM Flying Clamp (všetky sa predávajú samostatne).
  • Stačí zapojiť a hrať
    obe zariadenia sú automaticky rozpoznané v hre Microsoft Flight Simulator 2020. Kompatibilné s PC (Windows 10).

Ovládnite svoje lietadlo s precíznosťou s TCA Sidestick

  • Plne obojručný a modulárny joystick so 4 zameniteľnými modulmi tlačidiel na hlave joysticku, ktoré vám umožnia vybrať si zo 4 rôznych konfigurácií (pravé alebo ľavé sedadlo lietadla, konfigurácia úzkej alebo širokej stredovej páky pre malé lietadlá)
  • Ergonomická replika postrannej riadiacej páky Airbus (typ A320) so zabudovaným ovládačom ťahu motora a reverzným chodom
  • 17 akčných tlačidiel s identifikáciou v štýle „Braillove písma“!
  • 12 tlačidiel na základni, 4 na joysticku a 1 virtuálne tlačidlo na ovládači ťahu motorov (spodných 20% dráhy pohybu pák)
  • Nový 8smerový klobúčkový prepínač point of view, navrhnutý pre extrémnu presnosť
  • 4 nezávislé osi s otáčaním smerovky (ovládaná otáčaním rukoväte joysticku)
  • Prepínač umožňujúci nakonfigurovať 12 tlačidiel na základni buď v pozícii pre pravú ruku alebo v pozícii pre ľavú ruku
  • Zaťažená základňa pre lepšiu stabilitu


Dokonale ovládnite svoje vzlety, lety a pristátia

  • Ergonomická replika kvadrantu ovládania ťahu motorov Airbus, pre úplne realistické vzlety a pristátie
  • Páky na ovládanie ťahu motorov sú podobné pákam, ktoré sú u lietadiel Airbus, s mechanizmom reverzného ťahu, plus realistické zarážky (“Idle” / “Climb” / “Flex” / “TO/GA”)
  • Páky na ovládanie aerodynamických bŕzd a klapiek s aretáciou na ovládanie vašich letových sekvencií
  • Kultové ovládanie Airbus vrátane: 2 hlavných vypínačov motora; trimu (vyvažovanie lietadla); podvozku; automatického brzdenia; parkovacie brzdy
  • 4 osi + 31 akčných tlačidiel (vrátane 13 virtuálnych tlačidiel)
  • 2 kvadranty ovládania ťahu motorov je možné vzájomne prepojiť (ďalší kvadrant ovládania ťahu motorov sa predáva samostatne), čo umožňuje prístup ku 4 pákam pre ovládanie ťahu motorov namiesto 2!
  • Páky pre ovládanie ťahu motorov s 2 osami + konektor pre Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (predáva sa samostatne)




Obsah predajného balenia

  • 1 x TCA Sidestick Airbus Edition
  • 1 x TCA Quadrant Airbus Edition + 2 x doplnkové moduly: klapky a aerodynamické brzdy
  • 4 x zameniteľné moduly tlačidiel na hlave joysticku
  • 1 x kábel USB (typ C na typ A) + 2 x káble Thrustmaster SATA
  • 4 x konektory + 1 x spojovacia tyčka
  • 2 x nálepky
  • Užívateľská príručka, stručný sprievodca, informácie o záruke

Technická špecifikácia

Kompatibilita
Kompatibilné s PC (Windows 10):Áno
Kompatibilné s týmito ovládačmi smerovky:Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) a Thrustmaster Pendular Rudder (TPR)
Kompatibilné s TM Flying Clamp:Áno
Dimenzie
Rozmery TCA Sidestick Airbus Edition (V x Š x H):195 x 195 x 225 mm
Rozmery TCA Quadrant Airbus Edition s TCA Quadrant add-onmi (V x Š x H):85 x 190 x 235 mm
Rozmery balenia (V x Š x H):300 x 490 x 225 mm
Hmotnosť TCA Sidestick Airbus Edition:920 g
Hmotnosť TCA Quadrant Airbus Edition s TCA Quadrant add-onmi:2x 530 g
Hmotnosť balenia:3561 g


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách