Thrustmaster TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
529,99 €
509,99 €
Cena bez DPH: 424,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
42 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
64 €
Predĺžená záruka o 1 rok
38 €
Predĺžená záruka o 2 roky
62 €
Kód produktu: 411170
Thrustmaster

Thrustmaster TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition [2960798]

Po Ferrari 250 GTO Wheel Add-On a T80 Ferrari 488 GTB Edition, tretím produktom, ktorý Thrustmaster predstavil pri príležitosti 70. výročia založenia Ferrari, je pretekársky volant TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition. Je vybavený špičkovými, veľmi výkonnými technológiami, ktoré bezproblémovo ruka v ruke spolupracujú s ohromujúcim volantom 488 Challenge Edition.

TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition je naozaj výnimočným produktom, ktorý bol navrhnutý fanúšikmi automobilky legendárneho vzpínajúceho sa koňa: hráči na PC vyhľadávajú výkon, kvalitu a realizmus. Pretekársky volant je replikou volantu použitého u vozidiel série 488 Challenge, ktoré vďaka turbodúchadlu boli historicky najvýkonnejšími motormi Ferrari. Konečným výsledkom je replika skutočného volantu 488 Challenge v mierke 9:10 (o priemere 12.6 "/ 32 cm), potiahnutý ručne šitým poťahom vyrobeným z rovnakého materiálu Alcantara, ktorý bol použitý u originálnych volantov Ferrari. Ako je zrejmé z posledných produktov Thrustmaster uvedených pri príležitosti 70. výročia Ferrari, sa TS-PC RACER 488 Challenge Edition môže pochváliť pokročilým dokonalým palubným vybavením: čelný štítok vyrobený z čierneho, eloxovaného brúseného kovu, dva 5.5 "/ 14 cm vysoké sekvenčné meniče rýchlosti , dva D-pady s funkciou tlačidla, dva otočné prepínače s funkciou tlačidla a osem akčných tlačidiel. Celkovo je to nie menej ako 25 programovateľných funkcií! Thrustmaster ako prvý do volantu zabudoval 15 LED diód, ktoré slúžia ako otáčkomer a prináša pretekárom ďalšiu rozhodujúcu výhodu pri pretekoch.

Motor základne kombinuje silu a výkon

  • Bezkefkový 40 Wattový motor. Výkonný motor generuje presné efekty a poskytuje neuveriteľnú rýchlosť - od dlhých tiahlych zákrut (režim STALL) až po veľmi citlivé kľučkovanie (režim DYNAMIC).
  • Chladiaci systém Motor Cooling Embedded. Zamedzuje prehrievaniu a optimalizuje bezhlučnú prevádzku.
  • Algoritmus Field Oriented Control (F.O.C.). Aj pri intenzívnych požiadavkách na krútiaci moment zaisťuje chirurgickú presnosť bez straty výkonu. zabudovaný algoritmus dynamicky optimalizuje palubný systém H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) a jeho 16 bitové vzorkovanie (65,536 hodnôt).
  • Jednotka Turbo Power. Tento špeciálne konštruovaný externý napájací zdroj, toroidného tvaru, bez rebier poskytuje impozantné účinnosť 86% (a iba 14% tepla) spolu so špičkovým výkonom 400 Wattov!
  • Kombinovaný systém remeníc a ozubených kolies. Tento systém spolu s nápravou namontovanou na guličkových ložiskách zaisťuje extrémne plynulú a tichú prevádzku.
  • Robustný upevňovací systém. Pre zaručenú stabilitu pri pretekoch je základňa volantu kompatibilná so všetkými montážnymi plochami (stoly, "pretekárske kokpity", atď.).

    Realistická konštrukcia "súťažného" volantu

  • Replika skutočného závodného volantu automobilu Ferrari 488 Challenge v mierke 9:10 (s priemerom 32 cm), oficiálne licencovaný spoločnosťou Ferrari.
  • Čelná doštička a 2 radiacej páky vyrobené z čierneho brúseného eloxovaného kovu.
  • 15 zabudovaných LED diód s funkciou tachometra (RPM).
  • 2 smerové pady (D-pady) s funkciou tlačidla + 2 otočné gombíky s funkciou tlačidla + 8 akčných tlačidiel = celkom 26 programovateľných funkcií!
  • Na ručne šitý poťah volantu bol použitý rovnaký materiál Alcantara, dovezený z Talianska, ako na originálny volant Ferrari.
  • Servo základňa Thrustmaster TS-PC, a odnímateľný volant Ferrari 488 Challenge s kovovým čelným štítkom.
  • Ekosystém-ready.
  • 2 veľké, k volantu pripevnené sekvenčné radiacej páky (14 cm vysoké - 100% kovové - dotykové spínače s životnosťou presahujúcou 500 000 zopnutí).

    Motor

    Veľmi citlivý bezkartáčový 40-Wattový motor, ktorý ponúka mimoriadne silné dynamické účinky a poskytuje zvýšenú spätnú väzbu (Force Feedback). TS-PC Racer Motor poskytuje striedavý FFB a neuveriteľnú rýchlosť (dynamický moment), ktorý sa prejavuje vo všetkých závodných podmienkach. Od dlhého státia (STALL režim), až po super citlivé kľučkovanie (Dynamic režim).

    Chladenie

    Aby nedošlo k prehriatiu, bol vyvinutý vstavaný chladiaci systém MCE (systém bol patentovaný). Táto technológia udržuje vysoký výkon motora, počas celého preteku za úplne tichého chodu. MCE poskytuje o 50% viac dynamiky, 4x vyššiu silu ako iné Force Feedback volanty využívajúce monofázické chladenia.

    H.E.A.R.T.

    Vývojové tímy Thrustmaster pridali pôsobivú presnosť motora prostredníctvom začlenenia H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology), s bezkontaktným magnetickým snímačom, ktorý poskytuje 16-bitové rozlíšenie (65,536 hodnôt). Nový F.O.C. algoritmus dynamicky optimalizuje reakcii na požiadavky krútiaceho momentu. Motor reaguje dynamicky a rýchlo, čo vedie k zvýšeniu požiadaviek krútiaceho momentu, pri prepojovanie a zníženie poklesu napätia, tým vyrovná a zabráni stratám z hľadiska výkonu.

    Turbo

    Externé TURBO napájanie dodáva konštantný špičkový výkon 400 W! a tým volantu umožnuje okamžite reagovať na vysokú rýchlosť a intenzívne príkazy počas hry. Toroidné tvar zaistí optimálnu účinnosť.

    Balenie obsahuje:

  • Pretekársky volant
  • Napájací zdroj TURBO POWER
  • Základne s pripevňovacím systémom
  • Užívateľskú príručku


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách