Total Tank Simulator [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 441079
505EN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Total Tank Simulator [Steam] [PC digital]

Veliteľ v radoch. Vojak v srdci. Vyberte si frakciu a nasaďte a velte svojej armáde do masívnych fyzikálnych bitiek druhej svetovej vojny do posledného muža. Zničte všetko na dohľad pomocou šialeného množstva jednotiek, ktoré sa budú správať takticky.

ZAPOJTE SVOJE SILY A OSOBNE SA Hrajte za veliteľa, ktorý rozhoduje o konfigurácii vašej armády a taktickom nasadení na poli v rozsiahlych bitkách. Okamžite však zažite aj akciu prvej línie tým, že prevezmete kontrolu nad jednotlivými jednotkami za chodu, od tankov alebo lietadiel až po ostreľovačov a ďalšie.

KAŽDÁ BITKA JE JEDINEČNÁ. Od pechoty po lietadlá, supertajné projekty alebo tanky, VEĽA tankov... máte k dispozícii viac ako 200 rôznych jednotiek, vážne – vyskúšajte ich! Neminú vám ani mapy. S viac ako 50 unikátnymi mapami nikdy nebudete vedieť, či sa vaša ďalšia bitka bude odohrávať hlboko v saharskej púšti, na zelených poliach Európy alebo na zasnežených pláňach ruskej tajgy. ZNIČIŤ VŠETKO. Veľké mapy starostlivo vytvorené tak, aby vyhovovali pechotným, motorizovaným a vzdušným akciám, ktoré zahŕňajú deformovateľný terén a postupné ničenie budov a orientačných bodov. Formujte svoje bojisko pomocou nikdy nekončiacej delostreleckej paľby! Odpaľujte vozidlá, búrajte budovy, vyrovnávajte lesy... Je to totálna deštrukcia poháňaná fyzikou.

  • Názov vydavateľa: 505 Games
  • Názov vývojára: Noobz from Poland
  • Dátum vydania: 20.05.2020
  • Pegi: 12
  • Žáner: Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7
    Procesor: Intel Core i5-7600K
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVidia 960
    Pevný disk: 3 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 11




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Total Tank Simulator, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2019 Total Tank Simulator is a trademark of Noobz From Poland S.A. All other trademarks are properties of their respective owners. Published by 505 Games S.p.A. All rights reserved.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách