Total War: Warhammer Trilogy CZ PC DVD

59,99 €
44,99 €
Cena bez DPH: 37,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 467997
SEGACZ titulky

Total War: Warhammer Trilogy CZ [PC DVD]

Total War: WARHAMMER Trilogy - tri hry, jedno obrovské, nekonečné dobrodružstvo! Dobite postupne výpravnú kampaň každej hry, alebo sa ponorte priamo do Immortal Empires, kde je vaším bojiskom celý svet WARHAMMER. Vytvorte si svoje kráľovstvo, postavte mocné légie a zvrhnite svojich nepriateľov v legendárnych bitkách! Edícia Total War: WARHAMMER Trilogy obsahuje najpredávanejšiu veľkú strategickú trilógiu – Total War: WARHAMMER I, II & III.

Kľúčové vlastnosti

  • Trilógia
    Hra je zasadená do sveta legendárnych hrdinov, obrovských príšer, lietajúcich bytostí a búrok magickej sily. Total War: WARHAMMER je jedinečná hra prinášajúca stovky hodín zábavy, v ktorej sa kolosálne bitky v reálnom čase spájajú s návykovou ťahovou kampaňou zameranou na vládnutie, politiku a budovanie ríše.

  • Warhammer I
    Nastala doba nekonečných bojov, tisíce bojovníkov sa bijú na život a na smrť v titánskych bitkách a celé rasy spolu bojujú pod vedením mocných hrdinov, ktorí sa snažia získať nadvládu nad svetom. Imperiálne vojská vedie Karl Franz, ktorý túži po zjednotení roztrieštených území pod jednu zástavu, aby mohla dohromady čeliť spoločnému nepriateľovi. Pod prápor kmeňa Grimgora Ironhidea sa sťahujú všetci orkovia i škriatkovia, ktorí lačia po krvavom boji s neuhasiteľnou túžbou po masakri. High King Thorgrim velí rozvážnym trpaslíkom opevneným v horských pevnostiach a vysiela ich pomstiť sa za všetky tie príkoria a bezprávia, ktoré museli po celé tisícročia znášať. Avšak pohnútky upírskych grófov pod vedením Mannfreda von Carstiena sú zahalené smrtiacim rúškom tajomstva. Vie sa len toľko, že svoje armády regrutujú z hnilobných radov živých mŕtvych. A zatiaľ čo je Starý svet rozorvaný zradou, vojnou a nepredstaviteľnou mocou, ktorá sa vymkla kontrole, vo vetre zo severu stále zaznieva šepot oveľa väčšej hrozby. Samotná látka reality sa začína rozpletať a trhať…

  • Warhammer II
    Táto hra je rozdelená na dve časti - jednou je ťahová kampaň v otvorenom svete a tou druhou potom intenzívne, taktické, "real-time" bitky naprieč fantastickými krajinami Nového sveta. Pristupuj k hre po svojom – ponor sa do hlbokej, fascinujúcej kampane, zaži hru, ktorá neomrzí a vyzvi na súboj celý svet v hre viacerých hráčov s voliteľným vojskom tvojich obľúbených jednotiek. Total War: WARHAMMER II ponúka stovky hodín zábavy a žiadne dve hry nebudú rovnaké.

  • Warhammer II
    Svet stojí na pokraji chaosu. Hranicu medzi svetmi rozorval posledný výkrik umierajúceho boha a otvoril tak portál do Ríše Chaosu. Z tohto malstrómu vzišli štyri Skazonosné sily – Khorne, Nurgle, Tzeentch a Slaanesh – ktoré šíria temnotu a beznádej. Nezlomní kyslevskí bojovníci a rozľahlá Veľká Kataj stojí na pomedzí a pomstychtivý princ démonov skladá sľub, že zničí tých, ktorí ho nakazili. Nadchádzajúci konflikt zachváti všetkých. V siedmich unikátnych rasách a stovkách jednotiek, naverbuj armádu a získaj nadvládu v epických bitkách v reálnom čase v úchvatnom, rozsiahlom svete.


Obsah balenia:

  • hru Warhammer I
  • hru Warhammer II
  • hru Warhammer III

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách