TP-Link Deco X50 (1 balenie), AX3000 domáci mesh Wi-Fi 6 Unit

98,99 €
92,99 €
Cena bez DPH: 77,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 469326
TP-Link

TP-Link Deco X50 (1 balenie), AX3000 domáci mesh Wi-Fi 6 Unit [Deco X50(1-pack)]

Vďaka vybaveniu technológií Wi-Fi 6 je Deco Wi-Fi Mesh systém pokrývajúci celú domácnosť navrhnutý na to, aby poskytoval výrazné zlepšenie v pokrytí, rýchlosti a celkovej kapacite. Zaobstarajte si najnovší Wi-Fi Mesh systém a získajte výhody siete budúcnosti, ktorá poskytuje vyššiu prenosovú rýchlosť a pripojí viac zariadení.

O produkte

  • Pokrytie celej domácnosti: zabijak mŕtvych zón Wi-Fi
    S čistejším a silnejším signálom vylepšeným funkciou BSS Color a technológiou Beamforming jednotka Deco X50 rozširuje Wi-Fi pokrytie v celej domácnosti a zvyšuje jeho výkon. Bezdrôtové pripojenia a voliteľné chrbticové pripojenie ethernet pracujú spoločne na prepojení jednotiek Deco, vďaka čomu bude vaša sieť rýchlejšia a zaistí neprerušované pripojenie všetkých zariadení. Chcete väčšie pokrytie? Jednoducho pridajte ďalšiu jednotku Deco.

  • Systém Mesh s umelou inteligenciou
    Jednotka Deco X50 je vybavená systémom Mesh s umelou inteligenciou, aby poskytovala ničím neprerušované chytré Wi-Fi pripojenie. Automaticky analyzuje vaše sieťové prostredie, kvalitu klientov a správanie používateľov. Sofistikované algoritmy vyhodnocujú rôzne faktory, aby jednotka Deco X50 poskytovala ideálnu sieť Mesh Wi-Fi. Pohybujte sa po domácnosti a doprajte si ničím nerušené streamovanie s najvyššími možnými prenosovými rýchlosťami.

  • Plynulé prepínanie medzi pripojenými zariadeniami v sieti Wi-Fi s jedným názvom
    Systém TP-Link Mesh funguje tak, že jednotky Deco spoločne vytvárajú jednu unifikovanú sieť. Váš telefón alebo tablet sa automaticky pripájajú k najrýchlejšej jednotke Deco, ako sa pohybujete po dome, aby ste sa mohli spoľahnúť na skutočne stabilné a neprerušované používanie Wi-Fi pripojenia.

  • Zabezpečenie svojho domova zverte odborníkom
    Prispôsobte si svoju domácu sieť pomocou radu funkcií rozšíreného zabezpečenia integrovaných do systému TP-Link HomeShield. Technológia HomeShield ponúka nástroje na kompletnú správu vašej siete, ktoré vám napríklad umožnia identifikáciu slabín zabezpečenia siete, obmedzenie času, ktorý vaše deti trávia na internete, alebo blokovanie webových stránok.

  • Rýchle nastavenie s aplikáciou Deco
    Rozbaľte jednotku Deco, nainštalujte aplikáciu a potom jednoducho postupujte podľa pokynov na displeji. O zvyšok sa postará jednotka Deco, ktorá aktivuje a sprevádzková sieť v priebehu niekoľkých málo minút.

  • Jednoduchá správa
    S aplikáciou Deco môžete svoju Wi-Fi sieť spravovať doma alebo kdekoľvek inde, vrátane monitorovania všetkých pripojených zariadení, uprednostnenia vlastných zariadení, vytvorenia siete pre hostí a ďalších nastavení.

  • Hlasové ovládanie
    Po spárovaní so službou Alexa môžete jednotku Deco X50 ovládať pomocou jednoduchých hlasových príkazov. Uľahčite si život.

  • Viac ako router
    Čistý biely dizajn, jednoduchý, ale súčasne všetko vypovedajúci, evokuje zimnú náladu alebo jasný slnečný deň. Jednotka Deco X50 v jemnom dizajnovom prevedení skvele zapadne medzi ostatné domáce dekorácie.

  • Všetky Deco spolupracujú
    Deco X50 je kompatibilný s každým modelom Deco a vie spoločne vytvoriť sieť Mesh. Pokrytie siete Wi-Fi Mesh môžete kedykoľvek rozšíriť pridaním ďalších jednotiek Deco.
Deco-M4(3-pack)


Technická špecifikácia
Pripojenie
Štandardy IEEE 802.11ac/n/a 5 GHz
IEEE 802.11n/b/g 2.4 GHz
Rýchlosť signálu 5 GHz: 2402 Mbps (802.11ax, HE160)
2.4 GHz: 574 Mbps (802.11ax)
Rozsah WiFi 1 až 3 izbové domy
Typ antény vstavaná
Počet antén 2
Protokoly IPv4
IPv6
Ethernetové porty 3× gigabitové porty
Šifrovanie WPA-Personal
WPA2-Personal<-Personal
Zabezpečenie siete SPI Firewall
Riadenie prístupu
Hosťovská sieť 1× 5 GHz hosťovská sieť
1× 2,4 GHz hosťovská sieť
Rodičovská kontrola áno
Typy WAN Dynamická IP
Statická IP
PPPoE
PPTP
L2TP
Spravovanie Deco app
Napájanie, prevádzka
Napájanie sieťové
Batéria nie
Spotreba energie neuvedené
Prevádzkové prostredie vnútorné
Prevádzková teplota 0 - 40 °C
Skladová teplota -40 - +70 °C
Prevádzková vlhkosť 10 - 90 %
Skladovacia vlhkosť 5 - 90 %
Ostatné
Certifikáty CE, FCC, RoHS, RCM
Požiadavky na systém Android 5.0 alebo novší
iOS 9.0 alebo novší
Rozmery 110 × 110 × 114 mm

Obsah balenia:

  • 1 x jednotka Deco X50
  • 1 x ethernetový kábel RJ45
  • 1 x napájací adaptér
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách