TP-Link TL-SG1016DE 16 Portov gigabitový inteligentný sieťový switch

99,99 €
79,99 €
Cena bez DPH: 66,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 449326
TP-Link

TP-Link TL-SG1016DE 16 Portov gigabitový inteligentný sieťový switch [TL-SG1016DE]

Inovatívna technológia

16-portový gigabitový switch TL-SG1016DE Easy Smart je ideálny upgrade od neriadeného switcha. Je určený pre siete malých a stredných podnikov, ktoré vyžadujú jednoduchú správu siete. Správcovia siete môžu účinne kontrolovať prevádzku prostredníctvom funkcií zrkadlenia portov, prevencie slučiek a diagnostiky káblov. Ak chcete optimalizovať prevádzku na firemnej sieti, switch TL-SG1016DE ponúka riadenie dátových tokov QoS podľa portov a tagov a umožňuje tak udržať prevádzku citlivú na oneskorenie plynulú a bez kolísania. Navyše VLAN podľa portu a podľa tagu a MTU VLAN môže zvýšiť zabezpečenie a splniť ďalšie požiadavky na segmentáciu siete. Navyše s inovatívnou technológiou úspory energie dokáže zariadenie TL-SG1016DE znížiť spotrebu energie až o 40%, čo z neho robí ekologické riešenie pre vašu podnikovú sieť.

O produkte

  • Ekologická technológia Ethernet
    Teraz máte možnosť vybrať ekologické riešenie pri upgradovaní na gigabitovú sieť. Tento 24-portový gigabitový switch novej generácie TL-SG1016DE Easy Smart je vybavený najnovšími technológiami pre úsporu energie, ktoré výrazne rozširujú kapacitu vašej siete pri oveľa nižšej spotrebe energie. Automaticky upravuje spotrebu energie podľa stavu pripojenia a dĺžky kábla a zmenšuje tak uhlíkovú stopu vašej siete.

  • Odpojenie napájania nečinných portov
    Keď je počítač alebo sieť vypnutá, príslušný port konvenčného switchu stále odoberá nezanedbateľné množstvo energie. Switch TL-SG1016DE dokáže automaticky detekovať stav pripojenia pri každom porte a znížiť spotrebu energie pri nečinných portoch.

  • Účet za energiu podľa dĺžky kábla
    V ideálnom prípade majú kratšie káble nižšiu spotrebu energie, pretože v kratšom vedení dochádza k menším stratám energie. To ale pre väčšinu zariadení neplatí, pretože spotrebúvajú rovnaké množstvo energie bez ohľadu na dĺžku kábla. Switch TL-SG1016DE analyzuje dĺžku pripojeného ethernetového kábla a podľa toho upravuje spotrebu energie, na rozdiel od spotreby energie pri použití štandardného riešenia.

  • Jednoduché použitie
    Gigabitový switch TP-LINK TL-SG1016DE Easy Smart ponúka užívateľom monitorovanie siete, aby mohli sledovať správanie prevádzky. Vďaka funkciám zrkadlenia portov, prevencie slučky a diagnostike káblov môže switch TL-SG1016DE identifikovať a dokonca aj lokalizovať problémy s pripojením na vašej firemnej sieti. Správca môže určiť prioritu prevádzky pre jednotlivé porty a zariadenia 802.1P, aby vždy zaistil čistý, plynulý a nekolísavý chod hlasových a video aplikácií. Okrem toho switch TL-SG1016DE podporuje funkcie MTU VLAN, VLAN podľa portu a 802.1Q, ktoré zvyšujú zabezpečenie a výkon siete. Switch TL-SG1016DE je upgrade z neriadeného switcha plug-and-play, poskytuje veľkú hodnotu a súčasne posilňuje vašu sieť a podobne prináša veľkú hodnotu pre koncového užívateľa.


Kľúčové vlastnosti

  • 16 portov 10/100/1 000 Mbit/s RJ45
  • Poskytuje monitorovanie siete, prioritizáciu prenosov a funkcie VLAN
  • Jednoduché nastavenie siete a pripojenie plug-and-play
  • Centralizovaná správa všetkých Easy Smart switchov s Easy Smart Configuration Utility

Technická špecifikácia
Typ Rack
Funkcie VLAN (virtual local area network)
Prepínacia kapacita 32 Gb/s
Prenosová rýchlosť LAN portov 1 Gbit
Počet RJ-45 portov 16 ks
Certifikáty FCC, CE, RoHS
Rozmery 29,4 x 4,4 x 1,8 cm

Obsah balenia:

  • TP-Link TL-SG1016DE
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách