TP-Link TL-SG3428MP, 28 portov gigabitový L2+ mamažovaný switch s 24 portmi PoE+

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
435 €
422,99 €
Cena bez DPH: 352,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 468926
TP-Link

TP-Link TL-SG3428MP, 28 portov gigabitový L2+ mamažovaný switch s 24 portmi PoE+ [TL-SG3428MP]

Plne spravovateľný prepínač

Zariadenie TP-Link TL-SG3428MP patrí medzi plne spravovateľné L2 prepínače , ktorý obsahuje 24 gigabitových LAN portov s podporou 802.3af/at PoE, 4x SFP a dva konzolové porty. Metalické konektory podporujú PoE - zaisťujú napájanie zariadenia so spotrebou až 30 W/port. Jednotku je možné namontovať do 19" racku. Switch ponúka riadenie sieťovej prevádzky, funkcie prepínania na 2. vrstve, QoS. k dispozícii je IPv6 support a VLAN.

O produkte

  • 24 portov PoE+ pre rôzne využitia
    Switch disponuje 24 portami PoE+, ktoré zodpovedajú štandardu 802.3af/at, a podporuje celkový rozpočet napájania až 384 W.* Bol navrhnutý pre prenos dát aj elektrického napájania cez jediný ethernetový kábel, čím umožňuje flexibilné nasadenie zariadení podporujúcich technológiu PoE, ako sú napríklad bezdrôtové prístupové body, IP kamery alebo IP telefóny, a zároveň tak znižuje malým firmám náklady na infraštruktúru.

  • Softvérovo definované siete (SDN) s cloudovým prístupom
    Platforma softvérovo definovaných sietí Omada (SDN) integruje sieťové zariadenia, vrátane prístupových bodov, switchov a routerov, a poskytuje 100% centralizovanú cloudovú správu. Omada vytvára vysoko škálovateľnú sieť, ktorá je riadená z jedného rozhrania. Zaisťuje bezproblémové pripojenie k bezdrôtovej aj káblovej sieti a je ideálny na použitie v prostredí pohostinstva, vzdelávania, maloobchodu, kancelárií a ďalších.

  • Bezpečná sieť
    Medzi ponúkané funkcie zabezpečenia patrí viazanie na adresy IP-MAC-Port-VID, zabezpečenie portov, funkcie Storm Control a DHCP Snooping, ktoré poskytnú ochranu pred celým radom sieťových hrozieb. Zariadenie má k dispozícii integrovaný zoznam typických útokov DoS, takže ochrana pred nimi je jednoduchšia ako kedykoľvek predtým. Funkcia riadenia prístupu (ACL, L2 až L4) potom tiež obmedzuje prístup k citlivým častiam siete odmietnutím paketov na základe zdrojovej a cieľovej MAC adresy, IP adresy, portov TCP/UDP alebo VLAN ID. Prístup užívateľov k sieti je možné strážiť pomocou overenia 802.1X, ktoré pracuje so serverom RADIUS/Tacacs+, aby bol poskytnutý prístup iba tým užívateľom, ktorí majú platné prihlasovacie údaje.

  • Pokročilé funkcie QoS
    Dátam hlasových a video aplikácií je možné priradiť vyššiu prioritu na základe IP adresy, MAC adresy, čísla TCP portu, čísla UDP portu a ďalších vlastností. Vďaka funkcii QoS beží spojenie v hlasových a video aplikáciách bez prerušovania, aj keď sa práve nedostáva šírky pásma.

  • Veľké množstvo funkcií režimov L2 a L2+
    Podpora kompletného radu funkcií L2, vrátane 802.1Q VLAN, zrkadlenia portov, STP/RSTP/MSTP, protokolu riadenia agregácie liniek a riadenia toku 802.3x. Pokročilá funkcia IGMP Snooping zaisťuje, aby switch inteligentne odovzdával dátové prúdy multicastového vysielania iba príslušným odberateľom a znížil tak prevádzku v sieti o dáta, ktoré nie sú potrebné. Funkcia IGMP Throttling & Filtering zase obmedzuje každého odberateľa na úrovni portu, aby zabránila neoprávnenému prístupu k dátovému prúdu multicast. Statické smerovanie je jednoduchý spôsob segmentácie siete a umožňuje smerovanie dát v lokálnej sieti pomocou switchu pre lepšiu efektivitu prevádzky.

  • Funkcia ISP
    Sú k dispozícii funkcie sFlow, QinQ, L2PT PPPoE ID Insertion a overovanie IGMP, ktoré boli navrhnuté s ohľadom na poskytovateľa služieb. Funkcia 802.3ah OAM a protokol detekcie pripojenia zariadení (DLDP) ponúka jednoduché monitorovanie ethernetových pripojení a riešenie prípadných problémov, ktoré sa u nich môžu vyskytnúť.

  • Podpora IPv6
    Funkcie IPv6, ako napríklad Dual IPv4/IPv6 Stack, MLD Snooping, IPv6 ACL, DHCPv6 Snooping, IPv6 Interface, Path Maximum Transmission Unit (PMTU) Discovery a IPv6 Neighbor Discover zaručujú, že vaša sieť je pripravená pre sieť budúcej generácie (NGN) , bez toho, aby bolo nutné meniť váš hardvér.

  • Podnikové funkcie správy
    Jednoduchá správa prostredníctvom intuitívneho webového grafického užívateľského rozhrania (GUI) alebo štandardného rozhrania príkazového riadka (CLI). Obe metódy správy používajú šifrovanie SSL alebo SSH pri prenose dát. Vďaka podpore SNMP (v1/v2c/v3) a RMON môže switch odosielať cenné údaje o stave a odosielať depeše pri abnormálnych udalostiach.


Kľúčové vlastnosti

  • Integrované s Omada SDN
  • Vysoká úroveň zabezpečenia dát
  • PoE rozpočet až 384 wattov

Technická špecifikácia
Typ zariadenia: Switch
Rozhranie: 24× 10/100/1000 Mb/s RJ45 portov
4× Gigabitové SFP sloty
1× RJ45 konzolový port
1× Micro-USB konzolový port
Počet ventilátorov: 2
Zdroj: 100-240 V AC ~ 50/60 Hz
Montáž: Možnosť montáže do racku
Maximálny odvod tepla: 1582,49 BTU/hr (110 V/60 Hz)
Max. prenosová rýchlosť: 56 Gbps
Podporované rýchlosti 1 000 Mbps
Rýchlosť preposielania paketov: 41,66 Mpps
Tabuľka MAC adries: 8K
Pamäť vyrovnávacej pamäte: 4.1 Mbit
Jumbo rám: 9 kB
Vlastnosti: Cloud management, DHCP snooping, L2+, QoS, VLAN
Podporované PoE štandardy: 802.3af, 802.3at
Spotreba: 463,8 W
Rozmery: 440 × 330 × 44 mm

Obsah balenia:

  • TL-SG3428MP
  • Napájací kábel
  • Súprava na montáž
  • Gumové nožičky
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách