TP-Link TL-WPA4220, bezdrôtový sieťový vysielač sada

49,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 440573
TP-Link

TP-Link TL-WPA4220, bezdrôtový sieťový vysielač sada [TL-WPA4220]

TL-WPA4220 premení vašu existujúcu elektrickú sieť na vysokorýchlostnú internetovú sieť bez nutnosti ďalších káblov či vŕtania. Rozširujúca jednotka TL-WPA4220 podporuje sofistikovaný štandard HomePlug AV2 a je perfektným riešením pre rozšírenie existujúcej siete vedenej cez elektrické rozvody. Poskytuje spoľahlivé a vysokorýchlostné dátové prenosy až 600 Mbit/s cez vedenie dlhé až 300 metrov a súčasne prepája káblovú a bezdrôtovú sieť všade tam, kde je k dispozícii elektrická zásuvka.

O produkte

  • Štandard HomePlug AV2 – poskytuje rýchle prenosy dát cez elektrické vedenie až 600 Mbit/s
  • Wi-Fi s rýchlosťou 300 Mbit/s – rozšírte 300Mbit/s bezdrôtové pripojenie do predtým ťažko prístupných miest vášho domova a kancelárie
  • Plug and Play – behom niekoľkých minút vytvorte sieť Powerline, ktorá vám zaistí rýchle a bezproblémové káblové/bezdrôtové pripojenie.
  • 2 ethernetové porty – poskytujú spoľahlivé vysokorýchlostné káblové pripojenie pre herné konzoly, inteligentné televízory a ďalšie zariadenia.
  • Konfigurácia Wi-Fi jedným dotykom – jedným stlačením tlačidla Wi-Fi skopírujete názov a heslo siete zo svojho routera. Akékoľvek zmeny nastavenia sa automaticky aplikujú na celú sieť Powerline.
  • Automatická synchronizácia Wi-Fi – stlačením tlačidla párovania pridajte ďalšie opakovače signálu do siete Powerline a jednotne synchronizujte parametre nastavenia ako názov SSID, heslo, časový plán Wi-Fi a plán LED pre všetky sieťové zariadenia.
  • Jednoduchá správa - umožňuje jednoducho riadiť vašu sieť pomocou prehľadného webového rozhrania, užívateľsky prívetivého nástroja tpPLC a intuitívne mobilné aplikácie tpPLC
  • Zapojte adaptér Powerline do elektrickej zásuvky a pripojte ho k routeru pomocou ethernetového kábla. Potom zapojte jednotku TL-WPA4220 do ktorejkoľvek požadovanej elektrickej zásuvky. A je to! Nie je potrebné nič nastavovať. Ihneď môžete začať používať ničím nerušenú vysokorýchlostnú káblovú a bezdrôtovú sieť.
  • Stlačte tlačidlo párovania na oboch adaptéroch a rýchlo vytvorte bezpečnejšiu sieť.
  • Stlačením tlačidla klonovania Wi-Fi okamžite skopíruje názov a heslo siete z routera pre jednoduché nastavenie. Funkcia Wi-Fi Move automaticky vykoná všetky zmeny nastavenia v celej sieti. Nastavenie vašej existujúcej Wi-Fi siete sa automaticky synchronizuje s novým opakovačom signálu.
  • S dvojicou rýchlych ethernetových portov jednotka TL-WPA4220 poskytuje niekoľko súbežných vysokorýchlostných a spoľahlivých káblových pripojení pre zariadenia, ako sú inteligentné televízory, počítače a herné konzoly. Súčasťou balenia je jeden ethernetový kábel.
  • Nástroj tpPLC a aplikácie tpPLC uľahčujú správu nastavenia bezdrôtovej siete, nastavenie časových plánov zapnutia Wi-Fi, a dokonca aj kontrolu LED indikátorov signalizovaných na adaptéroch z ľubovoľného zariadenia iOS alebo Android. Aplikácia tpPLC je na stiahnutie pre zariadenia iOS a Android. Intuitívny nový nástroj tpPLC pre počítače je na stiahnutie na stránke www.tp-link.com/support/download/.

Technická špecifikácia
Počet LAN portov 2
Rýchlosť LAN 100 Mbit
Rýchlosť WiFi 600 MB/s
Wi-Fi Štandardy 802.11b (Wi-Fi 2), 802.11g (Wi-Fi 3), 802.11n (Wi-Fi 4)
Frekvenčné pásmo 2,4 GHz
Dosah 300 m
Rozmery 54 x 94 x 40 mm

Obsah balenia:

  • TP-Link TL-WPA4220
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách