Trackmania Turbo Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Trackmania Turbo - PC DVDTrackmania Turbo - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 348509
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetriť 3 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 11,99 €

Trackmania Turbo [PS4]

Po úspechu svojich predchodcov, Ubisoft hrdo predstavuje hru Trackmania Turbo, najnovšie pokračovanie série vyvíjané tímom z Nadeo, teraz po prvý krát na systémoch PlayStation 4 a Xbox, ale taktiež na PC.

S viac ako 21 milión hráčmi naprieč 5 kontinentmi, je Trackamnia perfektným miestom pre automobilové fantasy vo veľkej škále, kde je všetko o neodolateľným honom za perfektnými časmi závodov. S hrou Trackmania Turbo objavte ultimátny herný zážitok z viac ako 200 závodmi, v 4 prekrásnych prostrediach, každá s unikátnym herným štýlom.

Budete ponorený do sveta arkádového pretekania Trackmania Turbo vďaka next-gen grafike a novým smerom umeleckého prevedenia založeným na elementoch pretekárskej kultúry a vďaka ľahko naučiteľnom, ale ťažko perfektne ovládnuteľnom hernom štýle.

Vysoko hrateľná Trackmania Turbo Vám môže ponúknuť diverzifikovaný herný zážitok vďaka spojeniu arkádového štýlu pretekania s perfektným balením editora tratí. Vďaka prerobenému, ľahko používateľnému editoru tratí budete môcť vyrobiť nespočetné množstvo extravagantných tratí.

  • 4 rôzne prostredia, 4 rôzne štýly hrania
    Pretekajte naprieč očarujúcimi prostrediami s krásnou novou grafikou a rôznymi hernými zážitkami. Rollecoaster Lagoon Vám umožní poprieť gravitáciu v tropickom raji, pretekajte cez slnečné pláže a magnetické horské dráhy. Využite vašu precíznosť šoférovania v International Stadium pre ovládnutie týchto tratí v krytom svetovom šampionáte. Neste sa úzkymi traťami severoamerického povrchu Canyon Grand Drift. V Down & Dirty Valley využite ovládanie skoky vzduchom cez kopce a ponorte sa do vidieckej krajiny.

  • Kampaň
    Otestujte vaše schopnosti, vyhrávajte medaily, odomknite až 200 unikátnych tratí vo viac ako 5 obtiažnostiach a postupujte v svetových hodnoteniach.

  • Dvojité ovládanie
    Nemusíte podstúpiť výzvy hry Trackamania Turbo sami. Spojte sa s vašim známym a ovládajte jedno auto dvomi ovládačmi. Ale pozor! Komunikácia a synchronizácia sú kľúčom k úspechu, alebo havarujete.

  • Editor tratí
    Hrajte sa s týmto intuitívnym editorom a navrhnite vaše vlastné bláznivé trate, alebo si okoreňte zážitok generovaním náhodných tratí. Ukladajte a podeľte sa o vaše najlepšie trate pre vyzvanie ostatných hráčov.

  • Systémový muzika
    V hre Trackmania Turbo je hudba napojená na Váš herný pretekársky zážitok a zdokonaľuje vaše hranie vytváraním variantmi intenzity a dramatických poklesov. Hudba sa mení pri tom ako prechádzate cez checkpointy, pri šmykoch, alebo skokoch, čo robí každý závod kompletne unikátny.





  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách