Train Sim World 4 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Train Sim World 4 - PC DVDTrain Sim World 4 - PS4
44,99 €
32,99 €
Cena bez DPH: 27,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 467081
DovetailEN dabing

Train Sim World 4 [PS5]

Užite si úžasnú rýchlosť a bezkonkurenčnú kreativitu vďaka Train Sim World 4! Poddajte sa svojmu železničnému koníčku a objavte svoje emócie počas jazdy vo vlakoch na rozmanitej škále slávnych trás. Toto je vaša cesta.

Naučte sa základy riadenia niekoľkých lokomotív vo výukovom centre, než sa vydáte na skutočné koľaje na hlavnej trase východného pobrežia USA v lokomotívach, ako sú LNER Azuma, Antelope Valley Line s Metrolink F125 a S-Bahn Vorarlberg s ÖBB 4024. Hrajte s vlakmi, ktoré vám vyhovujú, dostaňte riadenie do krvi a potom majstrovsky ovládnite všetky stroje.

VOĽNÁ JAZDA! Vyberte si ľubovoľný vlak a choďte s ním, kam budete chcieť - kontrolu nad plánovaním trás máte vy. Robte fotky a spomienky, ktoré vydržia, vďaka FOTO REŽIMU a GALÉRII. Popustite uzdu kreativity vďaka vylepšenému PLÁNOVAČU SCENÁROV a EDITORU FARIEB a DIZAJNU VLAKOV. Podeľte sa o svoje výtvory s ostatnými hráčmi vďaka CREATORS CLUB.

Táto krabicová edícia taktiež obsahuje trasu LGV Méditerranée, vďaka ktorej si môžete užiť vzrušenie na vysokorýchlostnej železnici na palube TGV Duplex v slnkom zaliatom južnom Francúzsku.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách