Train Simulator World PC DVD

29,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 366713
DovetailEN dabing

Train Simulator World [PC DVD]

Hra Train Sim World je úplne novým simulátorom z pohľadu prvej osoby, ktorý prináša k životu zážitok ovládania ťažkých a mocných nákladných vlakov na jednej z najznámejších železníc v Amerike, na trati Sand Patch Grade.

Hra využíva najnovšie technológie v podobe SimuGraph a dynamického Unreal Engine , hra taktiež využíva dáta z reálneho života na presnú replikáciu výkonu, zvukov a pocitu z reálnych vlakov.

Hra predstavuje kompletne interaktívnu kabínu, zmocnite sa jednej z troch predstavených lokomotív a preciťujte detaily pri tom, ako sedíte v kresle rušňovodiča a privádzate k životu najmocnejšie stroje na svete.

V hre ste pozvaní pracovať ako železničný inžinier pre spoločnosť CSX Trasnportation, pre ktorú musíte doručovať dôležité náklady v nekompromisných časových rozvrhoch. Hra ponúka šesť náročných scenárov a mnoho miest na prieskum, nájdete tu Rockwood Mine, Sand Patch Summit a Cumberland Yard, preverte Vaše schopnosti, sústredenie a výdrž.

V úplne novom režime "Service Mode" môžete zažiť dvadsaťštyri hodinovú rekreáciu harmonogramu založeného na prevádzke z reálneho sveta. Nikdy nezažijete dva rovnaké dni. Jazdite na celej škále liniek pri výkone ich každodenných povinností. Ovládajte ich, alebo sa zvezte v úlohe spolujazdca, výber je len na Vás.

Hra je vyrobená pre všetkých hráčov. Nájdete v nej sedem rozmanitých návodov, ktoré pokrývajú všetko od začiatkov, až po ovládanie lokomotív. Vyšplhajte sa do kabíny a naučte sa ovládať tri odlišné lokomotívy. Vďaka návodom sa aj z nováčikov rýchlo stanú experti.






Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách