Trepang2 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Trepang2 - Xbox Series X|S
29,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 467267
TeamEN dabing

Trepang2 [PS5]

O hre

Staňte sa najväčším drsňákom zo všetkých v hre Trepang2 – v krvavej, akciou nabitej strieľačke z vlastného pohľadu, zasadenej do vzdialenej budúcnosti. Uhýbajte strelám nepriateľov, urobte im peklo zo života a zanechajte za sebou v tejto drsnej a frenetickej strieľačke spúšť nebývalého rozsahu.




Kľúčové vlastnosti

  • Premeňte sa na najväčšieho drsniaka
    Ujmite sa role utečeného vojaka, ktorý si zo svojho predchádzajúceho života nepamätá vôbec nič, zato je obdarený nadprirodzenými schopnosťami. Jediné, na čo dokážete myslieť, je pomsta, a aby ste dostali, po čom túžite, nezastavíte sa pred ničím. Zasadzujte smrtiace údery, zakrádajte sa v tieňoch, páľte z ničivých zbraní a dajte zločincom ochutnať ich vlastnú medicínu.

  • Výbušná príbehová kampaň pre jedného hráča
    Tajomná skupina vás vyslobodila z útrob prísne stráženého a ešte prísnejšie utajovaného zariadenia. Vaše spomienky sú tie tam, vaše bojové schopnosti naopak ďaleko presahujú prirodzené hranice ľudských možností. Bojujte proti svojim bývalým väzniteľom, odhaľte pravdu a čeľte hrozbe ešte smrteľnejšej ako vy sami.

  • Superschopnosti novej úrovne
    Ovládnite svoju nadľudskú silu a rýchlosť a zdecimujte vlny ťažko vyzbrojených žoldnierov. Spomaľte čas a vyhnite sa rýchlo letiacim strelám alebo použite maskovanie, staňte sa neviditeľnými a zlomte nepriateľom väz, keď to budú najmenej čakať.

  • Brutálne súboje na diaľku aj na blízko
    Vrhnite sa naplno do rýchlych prestreliek s protivníkmi alebo sa im postavte tvárou v tvár v súbojoch na blízko. Rozdávajte rany, kopte, skĺzajte sa a predvádzajte drsné kombá, ktorými zomeliete svojich nepriateľov.


Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách