Triangle Strategy Nintendo SWITCH

59,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 437458
SquareEN dabing
 
Chceš ušetriť 8 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 31,99 €

Triangle Strategy [NSW]

Velte skupine bojovníkov ako Serenoa, dedička rodu Wolffort, v spletitom sprisahaní, kde vaše rozhodnutia rozhodujú. Kľúčové rozhodnutia, ktoré urobíte, podporia jedno z troch presvedčení – užitočnosť, morálka, sloboda – ktoré spolu tvoria pohľad Serenoy na svet a ovplyvňujú vývoj príbehu.

Keď budú čeliť skutočne závažným rozhodnutiam, viaceré postavy zavážia tým, že budú hlasovať na stupniciach presvedčenia. V týchto chvíľach môžu spojenci a rozhodnutia, ktoré urobíte, určiť osud celých národov a samotného kontinentu Norzelia.

Ovládajte viacúrovňové bojiská, aby ste si strategicky zabezpečili víťazstvo

Nájdenie najlepšieho miesta v ťahových bitkách môže nakloniť priebeh boja vo váš prospech. Umiestnite jednotky na vyššie položené miesto, aby ste prevzali kontrolu nad bojiskom a získali výhodu so zvýšeným dosahom.

Môžete tiež obísť nepriateľov na oboch stranách a potom zaútočiť zozadu na silný následný útok. Dôležitou súčasťou boja sú aj elementárne reťazové reakcie. Napríklad použite oheň na roztopenie ľadového terénu a potom použite blesk na zabitie elektrickým prúdom. Zatlačte nepriateľa do elektrifikovanej vody, aby ste videli lietať iskry v úžasnom HD-2D obraze!




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách