TrueLife AquaFloss Lite, ústna sprcha

64,99 €
44,99 €
Cena bez DPH: 37,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 436964
TrueLife

TrueLife AquaFloss Lite, ústna sprcha [TLAQFL]

Vedeli ste, že 95 % zubných kazov vzniká v medzizubných priestoroch? Ich pravidelným čistením možno predísť nielen zubnému kazu, ale aj zápalu ďasien alebo paradentóze. Ústna sprcha TrueLife AquaFloss Lite slúži ku každodennému efektívnemu čisteniu medzizubných priestorov, ktoré je jednoduchšie a šetrnejšie, než použitie medzizubných kefiek, či nití. Pri správnom použití zubná sprcha odstráni až 99 % zubného povlaku a vyčistí vaše zuby tak, ako to samotná kefka nikdy nedokáže.

Prečo kúpiť TrueLife AquaFloss Lite, ústna sprcha?

  • Kompletná dentálna hygiena jednoducho a šetrne: Používanie AquaFloss Lite je omnoho jednoduchšie a šetrnejšie, než čistenie pomocou zubnej nite a medzizubných kefiek, ktoré navyše musíte pravidelne dokupovať. Stačí naplniť nádržku ústnej sprchy AquaFloss Lite vodou a zvoliť jeden z troch režimov. Prúd vody a vzduchu prenikne aj do najmenších priestorov a účinne odstráni zubní povlak, zbytky jedla aj baktérie. Ovládanie sprchy je jednoduché a vyžaduje minimum nácviku.
  • Kompaktný design a smart funkcie: Vďaka kompaktnému designu si AquaFloss Lite môžete vziať kamkoľvek so sebou. Na jedno nabitie vydrží batéria 14 dní, nabíjačku tak nemusíte prípadne brať so sebou ani na dovolenku. Nabíjací kábel je zakončený USB konektorom, takže sprchu môžete pohodlne nabíjať napríklad z powerbanky. Ústna sprcha Aquafloss Lite je vybavená časovačom a funkciou Pamäť, ktorá si pamätá naposledy použitý režim.
  • Prevencia zubného kazu a zápalu ďasien: U AquaFloss Lite máte na výber z 3 režimov, vďaka ktorým si čistenie zubov plne prispôsobíte. Do nádržky môžete okrem vody naliať aj ústnu vodu pre extra porciu sviežosti a hygieny. Tryska sprchy je otočná o 360 stupňov a dostane sa aj do tých najmenších medzizubných priestorov, odkiaľ odstráni až 99 % zubného povlaku. Spolu s kefkou znižuje riziko vzniku zubného kazu aj zápalu ďasien a ušetrí vás nepríjemných návštev stomatológa aj nečakaných výdajov.

Technická špecifikácia

Objem nádržky 200 ml
Priemer trysky 0,6 mm
Výdrž batérie 14 dní
Počet módov 3 – Daily, High, Pulse
Počet trysiek v balení 2
Vodeodolnosť IPX7
Nabíjanie USB
Rozmery 78 mm × 225 mm × 67 mm
Hmotnosť 322 g

Obsah predajného balenia:

TrueLife AquaFloss Lite
2× hlavice Standard
USB nabíjací kábel
Manuál a bezpečnostné inštrukcie


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách