TrueLife SonicBrush UV sterilizátor zubných kefiek

27,90 €
17,90 €
Cena bez DPH: 14,92 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 436973
TrueLife

TrueLife SonicBrush UV sterilizátor zubných kefiek [TLSBUVS]

Asi vás neprekvapí, že medzi vlhkými štetinami zubnej kefky sa baktériám veľmi darí. Vlhké prostredie kúpeľní ich množeniu ešte napomáha a pri každom vložení kefky do úst, sa vystavujeme riziku infekcie. Preto je dôležité kefku pravidelne meniť. Pomôcť si ale môžete aj účinnou sterilizáciou. Vďaka UV-C žiareniu sterilizátor zubných kefiek TrueLife SonicBrush UV Sterilizer kefky účinne dezinfikuje a ničí až 99,9 % baktérií. Jeho použitie je jednoduché, je kompatibilné s väčšinou kefiek a kefových hlavíc na trhu, môžete si ho so sebou vziať kamkoľvek a nabíjať možno cez USB kábel.

Prečo kúpiť TrueLife SonicBrush UV sterilizátor zubných kefiek?

  • Doplnok starostlivosti o váš chrup: UV sterilizátor od TrueLife je malý prístroj, ktorý efektívne ničí baktérie usadzujúce sa na hlaviciach zubných kefiek. Vďaka UV-C žiareniu o vlnovej dĺžke 200-275 nm preniká k membránam baktérií, vírov a plesní a zabraňuje ich šíreniu. Je kompatibilný s väčšinou hlavíc elektrických aj manuálnych kefiek na trhu.
  • Na doma aj na cesty: Sterilizátor si vďaka jeho kompaktným rozmerom môžete vziať kamkoľvek so sebou, vojde sa totiž aj do kabelky. Napája sa pomocou priloženého USB kábla, takže ho môžete nabíjať aj z powerbanky, napríklad keď stanujete. Súčasťou balenia je praktický držiak na stenu pre domáce použitie.
  • Jednoduché ovládanie: Ovládanie sterilizátoru je jednoduché a zvládne ho úplne každý. Pomocou tlačidla otvorte veko, vložte kefku a veko zase zavrite. Proces sterilizácie sa spustí automaticky a po uplynutí 3 minút sa prístroj sám vypne.

Technická špecifikácia

UV sterilizácia Áno
Životnosť UV lampy viac než 5000 hodín
UV žiarenie viac než 1000 µW/cm2
Nabíjanie USB kábel
Časovač Áno
Batéria Li-Ion – cca 40 cyklov sterilizácie
Rozmery 60 mm × 52 mm × 25 mm
Hmotnosť 33,5 g

Obsah predajného balenia:

TrueLife SonicBrush UV Sterilizer
1× držiak
1× nabíjací kábel
Manuál a bezpečnostné inštrukcie


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách