TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 - PCTT Isle of Man: Ride on the Edge 3 - PS4TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 - PS5TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 - Xbox Series X|S
54,99 €
45,99 €
Cena bez DPH: 38,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 459970
NACONEN dabing

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 [NSW]

Bonus pre predobjednávky

Predobjednajte si hru TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 a získajte špeciálny vzhľad 100. štartu Johna McGuinnessa.

O hre

The Isle of Man Tourist Trophy je najepickejší, najnebezpečnejší a najveľkolepejší závod na svete.

Trať dlhá 60 km, vedie po cestách ostrova Man, zahŕňa 264 zákrut a vyžaduje výkonné motorky pripravené špeciálne pre tento závod. Pretekári, ktorí na trati súťažia, zasvätili celý život tomu, aby dostali šancu získať najvyššie ocenenie: stať sa šampiónom závodu TT ostrova Man.


Kľúčové vlastnosti

  • Hra ponúka všetok oficiálny obsah posledných pretekov TT (jazdcov, motorky, tímy, trate) pre jedinečný a realistický zážitok. Ponoríte sa priamo doprostred závodu, ako by ste tam boli osobne. Ucítite všetko nadšenie a napätie, ktoré k závodu patrí.

  • Či už súťažíte v triede Supersport alebo Superbike, môžete jazdiť na 32 rôznych okruhoch a po viac ako 200 km ciest. Jednoducho si zvoľte jedného z 38 dostupných pretekárov: 21 v kategórii Superbike a 17 v kategórii Superšport.

  • Hra ponúka jednoduché a intuitívne ovládanie s najpokročilejšou a ultra realistickou fyzikou, ktorá ponúka dokonale autentický zážitok a kvalitnú simuláciu. Veľa profesionálnych jazdcov hru dokonca používa na tréning a zapamätanie tratí.

  • Hlavným a najväčším prvkom tejto edície je otvorený svet, v ktorom môžete voľne jazdiť po ostrove Man, hľadať rôzne herné režimy a naraziť na najrôznejšie výzvy - rýchly závod, režim kariéry, online multiplayer, týždenné a mesačné závody.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách