UVEX g.gl 3000 CV, Black Mat Mirror Orange/CV Green

119,95 €
109,99 €
Cena bez DPH: 91,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 434347
UVEX

UVEX g.gl 3000 CV, Black Mat Mirror Orange/CV Green [S5513332330]

Lyžiarske okuliare Uvex g.gl 3000 CV s bezrámovou konštrukciou a veľkým zorným poľom.

Nové unisex okuliare Uvex g.gl 3000 CV majú o 400% účinnejšiu vrstvu supravision proti zahmlievaniu. Decentrické sklá poskytujú maximálny komfort videnia bez skreslenia. Zrkadlové sklá vyzerajú štýlovo a chránia pred infračerveným žiarením nebezpečným pre rohovku. V kombinácii s technológiou uvex colorvision majú zvýšený kontrast pre najjasnejší možný výhľad za každého počasia.

O produkte

  • Sklo
    Decentrické sklo poskytuje maximálny komfort videnia bez skreslenia. Zrkadlová úprava vyzerá štýlovo a chráni zrak pred škodlivým infračerveným žiarením. Sklo je zároveň cylindrické, čo zabezpečuje lepšie periférnevidenie.
  • Colorvision green
    Okuliare majú jednosklo s technológiou colorvision green, ktoré zvyšuje kontrast pri slnečnom počasí. So slnečným filtrom S2 prepúšťa 19 - 43 % slnečného žiarenia. Farebný filter premieňa mäkké a rozptýlené svetlo na jasné svetlo s vysokým kontrastom a zvyšuje farby, vďaka čomu sú obrysy viditeľnejšie na zjazdovke aj mimo nej. Zelené sfarbenie zlepšuje videnie v jasnom počasí a zvýrazňuje krivky terénu.
  • Supravision
    Sklo okuliarov má navyše supravision technológiu so 400%-nou vrstvou proti zahmlievaniu oproti norme. Unikátna technológia umožňuje extrémnu odolnosť voči poškrabaniu stien zorníka z vonkajšej strany a nepretržitú ochranu voči zaroseniu zvnútra.
  • Ochrana a odolnosť
    Technológia break resistant zaručuje odolnosť materiálu, ktorý sa v prípade nárazu alebo rozbitia netriešti. Sú vybavené špeciálne vyrobenými polykarbonátovými šošovkami, ktoré spĺňajú normu pre lyžiarske a bezpečnostné okuliare. Pri testovaní boli podrobené skúške odolnosti proti vystreleným 6-mm oceľovým guľôčkam letiacim pri rýchlosti 162 km/h. Bez rozbitia. Pre maximálnu ochranu. Samozrejmosťou je 100% ochrana pred UVA, UVB a UVC žiarením. Zorník pokrytý 18 vrstvami filmu pôsobí imidžovo a navyše chráni pred UV žiarením s vlnovou dĺžkou až do 400 nm. Špeciálne pigmenty v polymérovom zorníku aktivujú filter, ktorý eliminuje a absorbuje toto žiarenie. Tepelné zaťaženie je výrazne znížené, čím sa zníži dehydratácia a únava oka – prevencia proti sivému zákalu oka.
  • Materiály
    Okuliare sú veľmi komfortné vďaka velúrovej tvárovej pene a membráne, ktorá reguluje odvetranie a klímu v okuliaroch. Elastický popruh okuliarov má silikónové body pre lepšie držanie okuliarov na prilbe.
  • Štýlovo pri každej príležitosti
    Či už si vyberiete číre alebo tónované šošovky, všetky okuliare uvex sú vysoko pohodlné, so športovým dizajnom a špičkovými povrchmi. Okuliare Uvex sú vhodné pre rôzne druhy lyžovania a snowboardingu. Môžete ich využiť napríklad pri freeride, skialpoch, závodení, alebo pre rekreačné lyžovanie. Okrem toho sú tieto okuliare unisex - vhodné pre dámy aj pánov.


Technická špecifikácia

Všeobecné
Kategória:lyžiarske okuliare
Určené pre:dámy / pánov / unisex
Farba rámu:čierna matná
Farba skla:vonkajšia - oranžová
vnútorná - zelená
Farba popruhu:limetková
Vhodné pre: rekreačné lyžovanie
race
Sklo
Typ skla:jedno sklo
Tvar šošovky:cylindrický
Technológie:Colorvision green
Supravision - ochrana pred zahmlievaním
nerozbitné sklo
velúrová pena
klimatická membrána
decentrikcé sklá
UV ochrana
OTG (cez dioptrické okuliare)
Kategória filtra:S2
Svetelné podmienky:slnečno
Rozmery
Veľkosť:M
Šírka skla:188 mm
Výška skla:80 mm
Výška skla v strede:64 mm

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách