VED Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA VED - PS4
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 472321
FulqrumEN dabing
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 30. 06. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

VED [PC DVD]

O hre

VED je príbehové RPG so strhujúcou ručne kreslenou grafikou a animáciami, jedinečným ťahovým bojovým systémom a prvkami rogue-lite. Hra VED, zasadená do dvoch rôznych svetov, rozpráva príbeh o mladom hrdinovi Cyrusovi, ktorý sa vydáva na výpravu, aby sa stal majstrom meča a mágie a zachránil všetko, čo pozná, pred skazou. Ponorte sa do fantastického sveta s bohatým príbehom, desiatkami nezvratných následkov a alternatívnymi koncami a hrateľnosti, ktorú je ľahké sa naučiť, ale ťažké majstrovsky ovládnuť!

V hre VED hráte ako Cyrus, ktorý prichádza do mesta Micropolis a hľadá nový život. Potom náhle objaví schopnosť teleportovať sa medzi dvoma prepojenými svetmi plnými záhadných lietajúcich ostrovov, podivných tvorov a nebezpečných príšer. Odhaľte interaktívny príbeh, kde záleží na každom rozhodnutí, a pomôžte Cyrusovi objaviť pravdu o tomto kúzelnom mieste, aby ste mohli rozhodnúť o osude týchto dvoch svetov. Aby ste na svojej výprave uspeli, budete musieť ovládnuť silnú mágiu Vedov.

Obrovský herný fantasy svet, postavy a estetický dizajn čerpajú inšpiráciu z rôznych kultúr a mytológií. Počas svojej výpravy sa Cyrus stretne s mnohými situáciami, ktoré majú na prebiehajúce udalosti rôzny vplyv. Keď bude Cyrus pomáhať obyvateľom z kúzelných krajín aj zo skutočného sveta, zistí viac sám o sebe, o oboch svetoch, ale hlavne o tom, ako všetko zachrániť... alebo sa stať nástrojom ich skazy.

Vytvárajte jedinečné kombinácie Vedov a budujte nové stavby v dedine pre seba i svojich spojencov, aby ste si odomkli nové schopnosti a zručnosti. Vyberte si z magických schopností, ktoré fungujú vzájomne, a efektívne likvidujte súpera a porážajte aj tých najsilnejších nepriateľov. Preskúmajte dva odlišné svety, stretnite sa s bizarnými tvormi a ovládnite mágiu Vedov!


Kľúčové vlastnosti

    • Nelineárny príbeh, kde každé rozhodnutie môže viesť k nezvratným následkom a alternatívnym koncom.
    • Niekoľko frakcií má odlišný pohľad na prebiehajúce udalosti. Dynamický systém vzťahov vám umožní ovplyvniť rozhodnutie kľúčových postáv.
    • Inovatívny ťahový bojový systém. Získajte výhody vďaka efektívnej pozičnej hre.
    • Vybudujte dedinu pre seba i svojich spojencov a odomknite si nové schopnosti a zručnosti.
    • Systém jedinečných interaktívnych udalostí, z ktorých môže vzniknúť prekliatie či požehnanie pre hrdinu, ktoré môžu trvať až do konca hry.
    • Hra obsahuje rozmanitý soundtrack, ktorý vás bude počas cesty sprevádzať pomocou symfonických, folkových a hiphopových žánrov.

Trailer

Trailer

VED - bude dostupný 30.06.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách