Victoria 2: Heart of Darkness [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435007
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Victoria 2: Heart of Darkness [Steam] [PC digital]



Victoria II: Heart of Darkness, druhá expanzia veľkého strategického/ politického simulátora, sa zameriava na Scramble for Africa, kde súperíte s inými koloniálnymi mocnosťami a zažívate medzinárodné krízy, ktoré si vyžadujú svetovú moc, ak sa má svet vyhnúť vojne.



  • Zažite úplne nový kolonizačný systém: Rozšírte svoje impérium pomocou svojho námorníctva, súťažte proti iným koloniálnym mocnostiam a bojujte o udržanie svojej zámorskej kontroly. Koloniálne konflikty sa môžu vymknúť spod kontroly a stať sa medzinárodnými krízami, kde o nich budú musieť rozhodnúť diplomatické rokovania alebo riskovať nákladné vojny.
  • Bojujte so svojimi nepriateľmi v novom námornom bojovom systéme: Spolu s novým kolonizačným systémom sú vaše námorné lode dôležitejšie než kedykoľvek predtým. Prepracovali sme celý námorný bojový systém a urobili sme ho oveľa podrobnejším a vzrušujúcejším vďaka novému systému dostrelov a manévrovania do pozícií pre bitky. Nové výkonné bojové lode sa pripájajú k ostatným triedam lodí, aby preklenuli priepasť do Dreadnoughtov.
  • Pripravte sa na medzinárodné krízy: Po celom svete medzinárodné krízy neustále vyzývajú veľmoci na sprostredkovanie a kompromisy, pričom vojna je vždy posledným riešením. Ako jedna z nižších mocností rozviňte svoj miestny bod vzplanutia, aby ste pomocou diplomacie na úrovni flotily mohli veľmoci napraviť krivdy, ktoré boli spáchané proti vášmu národu!
  • Sledujte svetové dianie v novom novinovom systéme: Budete dostávať správy o miestnych a svetových udalostiach, ako aj o meniacej sa situácii vo svete, aby ste boli vždy v obraze a získali väčší pocit ponorenia. Viac ako 60 novín, historických i iných, vám pravidelne prináša najnovšie správy o vojne, veľkých udalostiach, kráľovských klebetách a ďalších zaujímavostiach.



  • Názov vydavateľa: Paradox Interactive
  • Názov vývojára Paradox Interactive
  • Dátum vydania:16.04.2013
  • Pegi: 12
  • Žáner: Stratégia

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: XP/Vista/Windows7
    Procesor: Intel® Pentium® IV 2.4 GHz or AMD 3500+
    Pamäť: 2 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA® GeForce 8800 or ATI Radeon® X1900
    Pevný disk: 2 GB voľného miesta
    Zvuková karta: DirectX kompatibilná




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Victoria 2: Heart of Darkness, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © Paradox Interactive. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved. VAT included in all prices where applicable.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách