Warhammer 40,000: Darktide Xbox Series X|S

42,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 453035
FatsharkEN dabing

Warhammer 40,000: Darktide [Xbox Series X|S]

Bonus pre všetky predobjednávky

Predobjednajte si hru Warhammer 40,000: Darktide a získajte nasledovný obsah:
  • Rámček „Predvoj impéria“
  • Prívesok „Hviezda Atomy“

O hre

Získajte späť mesto Tertium od hord krvilačných nepriateľov v tejto intenzívnej a brutálnej akčnej strieľačke!

Warhammer 40,000: Darktide je nový kooperatívny zážitok od oceneného tímu stojaceho za sériou Vermintide. V hlbinách hrozí, že sa korupcia premení na ohromujúci príliv temnoty. Záhadná a zlovestná nová sila sa snaží prevziať kontrolu nad celým mestom. Je na vás a vašich spojencoch v inkvizícii, aby ste vykorenili nepriateľa skôr, ako mesto podľahne chaosu.


Kľúčové vlastnosti

  • Vaša postava, váš herný štýl
    Vytvorte si vlastnú, jedinečnú postavu a prispôsobte jej fyzický vzhľad, hlas a pôvod. Vyberte si svoju triedu a určte, ktoré jedinečné vlastnosti a sady zručností využijú v boji. Budete ostrieľaný veterán cisárskej armády, uštipačný outsider alebo ohnivý fanatik? Výber je len na tebe.

  • Combat Evolved
    Warhammer 40,000: Darktide, ktorý je postavený na dedičstve najlepšieho boja na blízko vo Vermintide 2 vo svojej triede, prináša do mixu intenzívnu prestrelku WH40K. Zvládnite rovnováhu medzi bojom na diaľku a bojom na blízko, keď sa prebojujete cez množstvo nepriateľov. Pocíťte dopad každého švihu, švihu a rezu reťazovým mečom alebo opečte nejaké mäso pomocou laserpalu.

  • Slúžte inkvizícii a zachráňte mesto
    Vstúpte do násilného sveta Warhammer 40,000. Od horúcich priemyselných tovární až po chátrajúcu zónu údržby vody sužovanú neustálymi kyslými zrážkami – Terciový úľ je tvrdým a nemilosrdným miestom aj v tých najlepších časoch. Vašou úlohou je slúžiť horlivej inkvizícii tým, že sa pustíte do misií na vyhladenie hrozieb číhajúcich v hlbinách úľového mesta alebo pri pokuse o smrť.

  • Prekonajte nepredvídateľné výzvy
    Prispôsobte sa nevyspytateľným rozmarom Chaosu s okolnosťami – mutátormi, ktoré pridávajú spontánnu výzvu vašej misii. Váš tím sa musí naučiť prispôsobiť sa, prijať nové taktiky a zmeniť svoju výzbroj, aby mohol čeliť týmto neľútostným výzvam.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách