Way of the Hunter: Hunting Season One CZ Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Way of the Hunter: Hunting Season One CZ - Xbox Series X|S
29,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 467455
THQCZ titulky

Way of the Hunter: Hunting Season One CZ [PS5]

O hre

Way of the Hunter: Hunting Season One značí najnovší prídavok k tejto sviežej a autentickej loveckej simulácii. V rozsiahlej divočine si hráči môžu splniť sny o poľovníctve. Obrovský svet hry Way of the Hunter vám umožňuje sledovať množstvo príbehov na loviskách po celom svete, ovládnuť výzvy etického lovu a riešiť zložité prípady neetického správania. Alebo sa môžete vydať na voľný lov a objavovať dych vyrážajúcu krajinu Severnej Ameriky, Európy a Afriky, aby ste sa dozvedeli niečo o životnom prostredí, správaní zvierat a o tom, ako riešiť zdravotný stav zvierat, aby ste ulovili tie najvzácnejšie a najpôsobivejšie trofeje.

Táto najnovšia edícia obsahuje 4 obrie poľovnícke oblasti a tiež rýchle UTV na jazdu v teréne. To všetko bolo obohatené o kozmetické predmety z Hunter's Pack: Nádherne zdobená starožitná brokovnica, kamuflážny náter auta a pôsobivá drevená vyrezávaná soška pre vašu loveckú chatu v Transylvánii.


Kľúčové vlastnosti

  • 4 veľké loviská: Pacific Northwest, Transylvánia, Aljaška a Afrika

  • 45 rôznych druhov zvierat

  • Veľký výber pušiek, kuší, brokovníc a lukov

  • Jazdite v terénnom aute či v rýchlom UTV

  • Herné režimy: voľný lov, príbeh a kooperácia pre viacerých hráčov

  • Starajte sa o stáda a získajte tie najpôsobivejšie trofeje, ktoré si môžete vystaviť v loveckých chatách

  • Obsahuje DLC Hunter's Pack: brokovnicu s rytinami, náter pre auto a drevenú vyrezávanú sošku muflóna do chaty

Hunting Season One obsahuje 4 úžasné DLC:

  • Tikamoon Plains – obrovský nový rybolov v Afrike. Objavte rozmanitú krajinu od veterných hôr cez smrtiace púšte až po rozsiahle savany prekypujúce životom. Spolu s profesionálnym loveckým sprievodcom Malachim sa pridajte k skupine dobrodruhov, ktorá sa vydá na cestu do strhujúceho sveta Tikamoon Plains, inšpirovanej africkou divočinou. Zahŕňa lov lukom a 2 špičkové lovecké luky.

  • Aurora Shores – dych vyrážajúca lovecká oblasť v najsevernejšej časti USA, v aljašskej divočine. Ako čerstvý absolvent Wildlife Trooper School máte za úlohu chrániť prírodné zdroje v Aurora Shores. Objavte nedotknutú prírodu s bohatou populáciou divokých zvierat, ako je medveď kodiak, wapiti západnej, bizón lesný a veľa ďalších. Zahŕňa kuše.

  • Hunter's Pack – brokovnica s rytinami, náter pre auto a drevená vyrezávaná soška muflóna do chaty.

  • UTV Pack – zoznámiť sa s loviskom v aute môže byť ťažké a pešo to môže trvať celú večnosť. Toto úplne nové UTV vám pomôže zdolávať príkre svahy a náročný terén. Tento bezplatný obsah zahŕňa univerzálne terénne vozidlo v troch farebných prevedeniach, ktoré si môžete kúpiť v hernom obchode.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách