White Day: A Labyrinth Named School Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA White Day: A Labyrinth Named School - PS4White Day: A Labyrinth Named School - PS5
39,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450863
PQubeEN dabing

White Day: A Labyrinth Named School [NSW]

Vyzbrojte svoje nervy na kórejský horor, ktorý nemá obdoby! Vstúpte do kože študentky Hee-Min Lee a vydajte sa proti hrôzam strednej školy Yeondu v hrôzostrašnej hororovej hre na prežitie plnej hádaniek, tajomstiev a – samozrejme – smrtiacich duchov.

O hre:

Pripravte sa na jednu z najchladnejších hier, aké boli kedy vytvorené! V predvečer sviatku Bieleho dňa s rozdávaním darčekov nový študent strednej školy Yeondu Hee-Min Lee vkĺzne do školy, aby ukryl škatuľu cukríkov pre dievča svojich snov. Keď sa však zatvoria okenice školy, ocitne sa cez noc uväznený v budove, prenasledovaný vražedným školníkom a prenasledovaný utrápenými dušami mŕtvych. Keď hráte za Hee-Min Lee, môžete zostať skrytý, vyriešiť stopy a odhaliť temné tajomstvá minulosti budovy, aby ste prežili smrteľné hrozby? Alebo si horory po triede vyžiadajú váš život skôr, ako budete môcť utiecť? Bez zbraní, ktorými by ste sa mohli brániť, nie je v tomto napätom, tajomstve založenom strašiaku, ktorý je plný tajomstiev a rôznych koncov, nulový priestor na chyby.




Kľúčové vlastnosti

  • Klasický horor pre novú generáciu:
    Notoricky známy kórejský survival horor z roku 2001 z roku 2001, ktorý pôvodní fanúšikovia považovali za jednu z najdesivejších hier, aké kedy boli vrátené na základe dopytu verejnosti. Kompletne prestavaný pre moderných hráčov a nakoniec lokalizovaný pre západné publikum, White Day: A Labyrinth Named School je skutočne hrôzostrašná videohra.
  • Príbeh brnenia v chrbtici:
    Uväznení v noci vo vašej škole a vy a vaši spolužiaci musíte starostlivo preskúmať krútiace sa chodby pri svetle fakieľ, skrývať sa pred posadnutými stalkermi a utekať pred zlými duchmi, keď sa pokúšate o útek. White Day: A Labyrinth Named School s rozvetvenými dialógmi a zberateľskými strašidelnými príbehmi si vyžaduje, aby sa hralo so zapnutými slúchadlami a vypnutými svetlami.
  • Viacnásobné konce:
    Vaše činy určujú, kam sa bude príbeh uberať! Formujte svoj vzťah s ostatnými študentmi uväznenými v škole, aby ste zachránili alebo obetovali svojich priateľov na ceste k odomknutiu deviatich rôznych koncov.
  • Mind-Bending Puzzle:
    Vďaka prostrediu plnému klasicky štýlových survival hororových hádaniek otestuje White Day váš mozog rovnako ako tlačidlo Run. Zbierajte predmety, riešte hádanky a pretekajte s časom, aby ste zachránili svojich priateľov pred istou záhubou a odhalili tajomstvá školy.
  • Podvodníci nikdy neprosperujú:
    Táto škola je múdra pre tých, ktorí chcú používať skratky! Riešenia hádaniek sa zakaždým menia, takže zabaľte všetky myšlienky na preskočenie strašidelných kúskov so sprievodcom.
  • Inovatívny systém dynamického vystrašenia:
    Chcete len absorbovať príbeh? Hrajte na Very Easy a užite si dobrodružstvo bez výziev. Túžite dokázať svoju statočnosť? Zvýšte nastavenie obtiažnosti, aby ste zintenzívnili strašenie a aktivity duchov, so strašidlami pripravenými na jar, keď to najmenej čakáte.
  • Tradičná hororová mechanika prežitia:
    Záchranné body založené na zdrojoch a obmedzené liečivé predmety zaručujú vzrušujúcu jazdu na okraji vášho sedadla, ktorá nezaberie žiadnych väzňov.
  • Nové funkcie:
    Okrem úplne nových vizuálnych a zvukových efektov objavte úplne novú postavu, scenár, prerobených duchov a špeciálne konce vytvorené špeciálne pre tento remake.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách