Worms: Crazy Golf [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
2,99 €
Cena bez DPH: 2,49 €
 
Kód produktu: 419990
TeamEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Worms: Crazy Golf [Steam] [PC digital]

Worms Crazy Golf je strelená zmes skutočne výbušnej akcie, akú dokážu rozpútať iba títo slávni červíci a rébusov pre šialených fanúšikov golfu. Hra se nesie v duchu čierneho humoru a komiksovej grafiky alá Worms. To všetko sa snúbi s návykovým hraním golfu. V režime pre jedného hráča sa môžete tešiť na nové možnosti, v režime pre viac hráčov na jednom počítači môžete zase súperiť až s tromi priateľmi. A nejde len o loptičky!



  • Režim kariéry pre jedného hráča ponúka tri 18 jamkové ihriská – Británia, pirátska jaskyňa a cintorín. Vaše úspechy sa zaznamenávajú v systéme Steam.
  • Na jednom počítači môžete hrať až proti 3 súperom.
  • Šialený golf! Rôznymi spôsobmi zdolávajte veselé a čím ďalej náročnejšie jamky, využívajte rôzne interaktívne predmety, pomôcky a falošné loptičky.
  • Klasický humor, ako ho poznáte ze série Worms. Výbušné ovce, teleporty, výbušné starenky, krtkovia, ktorí kradnú loptičky, míny, magnety a dokonca i nové pálky!
  • Meňte svojim červíkom mená, pokrývky hlavy, pálky, hlasy i loptičky. Počas hrania môžete zarábať herné peniaze, za ktoré si potom môžete nakúpiť dalšie možnosti úprav.





    Jedná sa o digitálnu verziu Worms: Crazy Golf, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách