Xiaomi Smart čistička vzduchu 4 Compact

97,90 €
87,90 €
Cena bez DPH: 73,25 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24 €
Kód produktu: 450572
Xiaomi

Xiaomi Smart čistička vzduchu 4 Compact [Xiaomi Smart Air Purifier 4 Co]

Chcete žiť vo sviežejšej a zdravšej domácnosti s čerstvým vzduchom? Zaobstarajte si dizajnovo podarenú, kompaktnú a výkonnú čističku vzduchu Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact. Vďaka vylepšenému filtračnému systému a bezkefovému jednosmernému motoru efektívne vyčistí vzduch v miestnostiach do 27 m2, pričom vás zbaví až 99,97 % častíc a alergénov do veľkosti 0,3 mikrometra. Čističku vzduchu Xiaomi je možné postaviť na stôl, nočný stolík alebo na zem. V režime spánku hladina hluku nepresiahne 20 dB, a preto môžete mať čističku zapnutú po celú noc.

O produkte

  • Čistička vzduchu vhodná do všetkých priestorov
    Vďaka pokrytiu priestoru s výmerou až 27 m2 (odporúčané) môžete čističku vzduchu Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact umiestniť, kamkoľvek budete chcieť. 360-stupňový dizajn nasáva vzduch zo všetkých smerov a opäť ho zase čistý vypúšťa von. Vďaka tichej prevádzke ju môžete používať v práci, ale aj v noci pri spánku.
  • Certifikácia TÜV Rheinland Allergy Care
    Vďaka certifikácii si môžete byť istí, že vás čistička vzduchu Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact zbaví alergénov zo vzduchu. Pomocou tohto zariadenia sa zbavíte peľu, roztočov, zvieracích chlpov, srsti a ďalších alergénov víriacich vo vzduchu.
  • S aplikáciou budete mať prehľad
    Ovládajte čističku vzduchu Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, aj keď nie ste práve doma. Použite svoj smartfón s nainštalovanou aplikáciou a nastavte si časovač zapnutia/vypnutia, aktivujte detskú poistku alebo skontrolujte kvalitu ovzdušia. Príďte z práce alebo z vonku do čistého a sviežeho prostredia.
  • Na ovládanie čističky vzduchu môžete použiť svoj hlas
    Využite silu svojho hlasu a ovládajte prevádzku čističky vzduchu Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact prostredníctvom hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa.
  • Mimoriadne tichý spánkový režim
    Doprajte si čistý a svieži vzduch aj počas spánku. Čistička vzduchu Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact dosahuje pri režime spánku hlučnosť iba 20 dB, takže vás nebude rušiť.
  • Zariadenie čistí vzduch s nízkou spotrebou
    Príkon čističky vzduchu Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact môže dosiahnuť hodnotu iba 27 W, a to aj pri najvyššom výkone. Celodenné čistenie vzduchu tak spotrebuje približne 0,7 kWh. Majte vo vašej domácnosti alebo kancelárii čistejší vzduch bez toho, aby ste si robili starosti o cenu za energie.
  • Čistička vzduchu má vysoko účinný filter Xiaomi
    V čističke vzduchu Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact sa nachádza vysoko účinný filter kombinujúci dve filtračné technológie: elektrostatickú a mechanickú filtráciu. High Efficiency Filter spoločnosti Xiaomi odstráni až 99,97 % pevných častíc prenášaných vzduchom vo veľkosti 0,1 mikrometra. Čistička vzduchu Xiaomi Smart Air Purifier 4 zachytí aj prach, peľ, zvieraciu srsť, dym, najmenšie mikroplasty aj častice PM 2,5. Filter vyniká nižšou hustotou vlákien a vzduch tak môže prechádzať vyššou rýchlosťou, čo znižuje hlučnosť. Nižšia hustota vlákien má tiež za následok nižšiu spotrebu energie a napriek tomu dokáže filter Xiaomi uvoľniť rovnaký objem čistého vzduchu ako bežné filtre.
  • Filtrácia 3 v 1 zaistí dôkladné čistenie - poradí si napríklad s:
    Prach
    Peľ
    Dym
    Drobný popol
    Zápach z domácich zvierat
    Chlpy z domácivh zvierat
    Zvieracia srsť
    Ostatné pachy

Technická špecifikácia

Príkon: 27 W
Vzduchový výkon: 230 m3/h
Účinnosť plochy: 76 m2 za hodinu
Vhodné pre miestnosti: 16 - 27 M2
Životnosť filtra: 6 ~ 12 mesiacov
Typ filtra: HEPA
Maximálny zvukový výkon: 29,8-58,9 dB
Menovitá frekvencia: 50/60 Hz
Dĺžka kábla: 1850 +/- 10 mm
Veľkosť: 220 × 220 × 355 mm
Hmotnosť: 2,2 kg

Obsah predajného balenia:

  • Čistička vzduchu
  • HEPA filter
  • Napájaci kábel
  • Manuál


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách