Xiaomi bezdrôtová klávesnica a myš Combo, čierna

28,90 €
25,90 €
Cena bez DPH: 21,58 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 450586
Xiaomi

Xiaomi bezdrôtová klávesnica a myš Combo, čierna [WXJS01YM]

Súprava od Xiaomi, ktorá zahŕňa klávesnicu a myš využíva 2,4 GHz bezdrôtové prevedenie s pevným prenosom signálu, plne funkčnú klávesnicu so 104 tlačidlami, myš pre presný snímač 1000 DPI. Nižšie uvedená bezdrôtová klávesnica a myš Xiaomi WXJS01YM bude rozumnou voľbou v cenovej kategórii, ktorú nemôžete ignorovať. Xiaomi WXJS01YM je navrhnutý tak, aby obsahoval sadu klávesnice a počítačovej myši, ktorá plne spĺňa úlohy používané pre kancelárskych pracovníkov alebo bežné potreby. Je vyrobený z ABS, kovového materiálu s bezdrôtovým pripojením 2,4 GHz a rozhraním USB 2.0.

O produkte

  • Funkčnosť
    Tento klasický 104-klávesový dizajn s tromi zónami v plnej veľkosti zahŕňa všetky funkcie štandardnej klávesnice, numerickej klávesnice a šípok. Celkové usporiadanie kláves je kompaktné a zrozumiteľné, vďaka čomu je písanie pohodlnejšie. Klávesy Fn + F1 - F12, ktoré obsahujú klávesy Fn, podporujú ovládanie hlasitosti, prehrávanie médií, stlmenie zvuku, preskakovanie skladieb a ďalšie bežné funkcie počítača, vďaka čomu je ľahké dokončiť všetky bežné úlohy na vašom počítači.
  • Cylindrické klávesy, ktoré dokonale sadnú Vašim prstom
    Ľahké a tenké klávesy s mierne zakrivenými plochami, sa prispôsobia vašim prstom a tlmia nárazy. Laserom vyryté znaky sú jasné a ostré, odolné voči opotrebovaniu a vyrobené tak, aby vydržali.
  • Ľahká myš pre neobmedzený pohyb
    Ľahká myš (bez batérie) napájaná jednou AAA batériou váži iba 60 g vďaka čomu uvoľňuje tlak na prsty a zápästie pre dlhodobé používanie.
  • Pevný úchop pre stabilné ovládanie
    Stredne veľká myš s pohodlným úchopom pre prirodzené držanie medzi dlaňou a prstami. Tlačidlá reagujú a stláčajú sa bez väčšej námahy. Symetrický dizajn so stredovým rolovacím kolieskom pre ľavú aj pravú ruku.
  • 1000 DPI presný snímač pre stabilný výstup
    Myš je vybavená originálnym snímačom s presnosťou 1000 DPI*, osvedčenou technológiou, ktorá je ideálna na prácu a štúdium.
  • Plug-and-play, bez potreby inštalovania ovládača
    Bezdrôtový nano prijímač USB nevyžaduje žiadnu inštaláciu ovládača. Jeden prijímač môže súčasne pripojiť klávesnicu a myš. Kompaktný a ľahký. Praktický a efektívný.
  • Jendoduché spárovanie
    Vyskakovacie okno MIUI slúži na rýchle spárovanie, jednoduché prispôsobenie slúchadiel cez aplikáciu Xiaomi Earbuds.
  • Svetelné indikátory klávesnice
    Štyri samostatné kontrolky funkcií zobrazujú prevádzkový stav každého funkčného tlačidla. Keď je úroveň nabitia batérie nízka, oranžové svetlo signalizuje, že je potrebné batériu vymeniť.
  • Optimalizovaný uhol sklonu klávesnice
    Uhol sklonu 6° je v súlade s prirodzeným uhlom vašich dlaní a zápästí pre ergonomické pohodlie.
  • Upozornenie na slabú batériu v myši
    Myš je napájaná jednou AAA batériou a je vybavená nezávislým vypínačom v kombinácii s automatickým režimom spánku na zníženie spotreby energie v pohotovostnom režime a maximalizáciu energetickej účinnosti pre dlhú životnosť batérie.

Technická špecifikácia

Základné parametre
Vstup: 5V - 100 mA
Vstupné parametre nabíjacieho puzdra: 1,5 V - 50 mA klávesnica aj myš
Spôsob pripojenia: 2,4 GHz bezdrôtové pripojenie
Počet kláves na klávesnici: 104
Kompatibilita: Windows 10
Ostatné
Materiály: Plast, kov atď.
Prevádzková teplota: 0 °C - 40 °C
Čistá hmotnosť produktu: Klávesnica - 500 g (bez batérie)
Myš 60 g (bez batérie)
Rozmery produktu: Klávesnica - 436,5 x 127,5 x 27,5 mm
Myš - 113 x 60 x 36 mm

Obsah predajného balenia:

  • Klávesnica
  • Myš
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách