Zwilling Digitálna kuchynská váha Enfinigy, biela

40 €
34,90 €
Cena bez DPH: 29,08 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 446778
Zwilling

Zwilling Digitálna kuchynská váha Enfinigy, biela [A0067577-V01]

Predovšetkým pre pečenie je zásadné presné odmeriavanie a váženie. Preto by v žiadnej kuchyni nemala chýbať presná kuchynská váha. Či už vážite cukor na bábovku podľa rodinného receptu, alebo ražnú múku na váš domáci chlieb, určite oceníte presne vážiacu kuchynskú váhu Zwilling Enfinigy.

Prečo kúpiť digitálnu kuchynskú váhu Enfinigy?

  • Jednoduchosť: Zwilling vo svojej novej kolekcii elektrických pomocníkov Enfinigy predstavuje digitálnu kuchynskú váhu v čistom, modernom dizajne s intuitívnym dotykovým ovládaním . Zo všetkých uhlov dobre čitateľný integrovaný dotykový LCD display sa pri nepoužívaní automaticky vypne. Vážiaca plocha je vyrobená z odolného skla, je úplne kompaktná – bezškára, čo uľahčuje jej čistenie.
  • Presnosť na gram: Presnosť váženia na 1 g a možnosť dovažovania – tare zaistí, že vždy dosiahnete presné výsledky. Dostatočne veľká vážiaca plochaumožňuje váženie aj viacerých potravín súčasne, v miske či na tanieriku, a to až do celkovej hmotnosti 10 kg.
  • Dobíjacia batéria: Zabudovaná nabíjacia batéria vás nikdy nenechá na holičkách, bez problémov ju kedykoľvek dobijete vďaka priloženému, dostatočne dlhému, USB káblu.
  • Mobilná aplikácia: Rovnako ako ostatné produkty z kolekcie Enfinigy, môže byť aj digitálna kuchynská váha používaná v spojení s chytrou mobilnou aplikáciou Zwilling Culinary World, a to vďaka QR kódu na obale váhy.

Technická špecifikácia

Minimálna váha 1 g
Maximálna váha 10 kg
Merné jednotky g, oz
Nabíjanie Áno, cez USB typu A/ mikro B
Batéria Integrovaná Li-on 200 mAh/ 7,7 V
Farba Biela
Materiál Sklo, plast
Rozmer 245 × 188 × 20 mm
Hmotnosť 0,6 Kg

Obsah predajného balenia:

Digitálna kuchynská váha Enfinigy
Nabíjací kábel
Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách