Zwilling ENFINIGY Pro rychlovarná kanvica 1,5 l čierna

129 €
119 €
Cena bez DPH: 99,17 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
11 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
19 €
Predĺžená záruka o 1 rok
13 €
Predĺžená záruka o 2 roky
28 €
Kód produktu: 446825
Zwilling
 
Chceš ušetriť 10 € ? Tento produkt predávame aj ako rozbalený za 109 €

Zwilling ENFINIGY Pro rychlovarná kanvica 1,5 l čierna [A0085085]

Programovateľná rýchlovarná kanvica zo skla Zwilling Enfinigy v modernom dizajne čiernej farby bola vyrobená s objemom 1,5 l. Uľahčí vám prípravu nápojov za pomoci 6 vopred nastavených teplôt varenia na prípravu kávy, čaju či prípravu potravín pre najmenších. Umožňuje tiež ohrev v dojčenskej fľaštičke alebo jej sterilizáciu. Vďaka 7 prednastaveným programom si vychutnáte svoj obľúbený čaj či kávu.

Prečo kúpiť rýchlovarnú kanvica Enfinigy?

  • Praktické funkcie: Praktickou vychytávkou je integrovaný filter na zachytávanie vodného kameňa pre lepšiu chuť nápojov. Poslúži vám aj praktická funkcia udržiavania dosiahnutej teploty po dobu 30 minút. Telo kanvice s dvojitou stenou z nerezovej ocele udržuje vodu dlhšie teplú.
  • Množstvo programov: Kanvica Enfinigy umožňuje výber zo 7 prednastavených programov na prípravu kávy, čaju, dojčenského mlieka. Vyhovujúci program si vyberiete ľahko za pomoci dotykového displeja umiestneného na základni kanvice. Kanvicou môžete otáčať o 360 ° pre pohodlné použitie.
  • Bezpečnosť: Bezpečnosť použitia varnej kanvice Zwilling zabezpečuje okrem iného možnosť otvorenia veka kanvice len na 70° , vďaka čomu sa predchádza obareniu rúk horúcou parou. Vďaka perfektnému tvaru sitka na vodný kameň, ktoré pri zatváraní viečka dolieha tesne k telu kanvice, dôjde pri náhodnom zvrhnutí kanvice k úniku len malého množstva vody. Postupné otvorenie veka kanvice potom zamedzuje náhlemu úniku horúcej pary.
  • Jednoduchá manipulácia: Prívodný kábel s dĺžkou 0,7 m je umiestnený na základni, s kanvicou tak môžete voľne manipulovať. Úložný priestor na elektrický kábel je v základni kanvice. Vďaka možnosti odobratia veka sa veľmi ľahko čistí.
  • Možnosť sterilizácie dojčenských fliaš: Príjemným bonusom je skrytá varná špirála , vďaka čomu sa kanvica ľahko čistí a je možné ju navyše používať na ohrev či sterilizáciu dojčenských fľaštičiek . Pri udržaní teploty na 100 °C umožňuje sterilizáciu fľaštičiek na dojčenské mlieko

Technická špecifikácia

Objem 1,5 l
Príkon 1550 - 1850 W
Napätie 220 - 240 V
Frekvencia 50/60 Hz
Dĺžka prívodného kábla 0,7 m
Farba Čierna
Materiál Nerezová oceľ, plast
Rozmer 244 × 152 × 223 mm
Hmotnosť 1,7 Kg

Obsah predajného balenia:

Kanvica Enfinigy
Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách