Adventure Collection volume one PC DVD

14,99 €
12,99 €
Cena bez DPH: 10,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 35688
TheEN dabing

Adventure Collection volume one [PC DVD]



Balenie obsahuje hry Dead Reefs, Keepsake, Return to Mysterious Island, NiBiRu: The Messenger of the Gods a Secret Files: Tunguska.



Dead Reefs
Klasická adventúra odohrávajúca sa v 18. storočí na ostrove s rovnakým názvom, ktorý leží na dohľad anglických brehov. Ostrov Dead Reef je známy predovšetkým vďaka tomu, že ho obývali šialení piráti, ktorí mali vo zvykoch potápať a okrádať všetky lode, ktoré sa k brehom ostrova priblížili.

Podobný osud stretol jednej búrlivej noci i loď plnú mníchov, ktorí smerovali na susedný ostrov a chceli sa na ostrove len na chvíľku skryť pred búrkou. Netušili však, že do cieľa svojej cesty už nikdy nedoplávajú. Stali sa totiž obeťami pirátov, ktorý v tejto dobe viedol Baron DeSantra, ktorý svojimi vlastnými špinavými rukami zavraždil veľkú časť posádky vrátane kapitána, ktorý mal v kajute starú relikviu, v ktorej sa ukrývalo zlo, aké si ani piráti nedokázali predstaviť.

Od tej doby dochádzalo na ostrove každých 9 rokov k veľmi čudným udalostiam ktoré vždy vyvrcholili vraždou jedného z obyvateľa ostrova. Ostatní obyvatelia ostrova si mysleli, že je ostrov prekliaty, a že je to trest za zavraždenia mnícha, ku ktorému pred rokmi došlo. Rozhodnú sa preto nadobro skoncovať s pirátstvom. Lenže to nepomáha. Vraždenie pokračuje i potom.

Niekoľko dní pre očakávaným "vraždením" sa stalo niečo podozrivého. Pri 11-tej vražde bol zabitý jeden z potomkov piráta Barona DeSantra, ktorý kedysi prepadol loď s mníchmi a zobral relikviu.



  • 40 minút kvalitných CG filmov.
  • Štýlove spracované prostredie tajomného ostrova 18. storočia.
  • 16 postáv s vlastnými charakterovými rysmi.
  • Celá rada unikátnych predmetov, zariadení i dopravných prostriedkov.
  • Dynamicky sa rozvíjajúci príbeh, ktorého ďalší vývoj môžete sami ovplyvniť.



    Keepsake
    Klasická third-person point and click fantasy adventúra od týmu Wicked Studio, ktorá si berie to najlepšie z titulov ako je King's Quest, Syberia, Myst, Quest for Glory a ďalších.

    Základom hry je vážny príbeh, ktorého hlavnou postavou je 21 rokov stará dievčina Lýdia, ktorá prichádza na prominentnú akadémiu do Dragonval, kde má prvý rok študovať mágiu. Akadémia aj jej okolie však po príjazdu Lýdie zíva prázdnotou a jediným vodidlom k rozriešeniu celej záhady je darček v podobe bábky klauna, ktorú Lýdia venovala svojmu najbližšiemu priateľovi pred 8 rokmi.

    Lýdia sa samozrejme snaží celú záhadu dajako objasniť, s čím jej pomáhajú vízie, ktoré začne mať pri prieskume opustenej školy. Jediným jej spoločníkom je vlk menom Zak, ktorý je však v skutočnosti drakom a do vlčej podoby ho dostalo nepodarené kúzlo. Okrem objasnenia záhady vyľudnenej školy teda Lýdia musí nájsť spôsob akým Zaka premeniť späť na draka. Zak je tiež jedinou živou bytosťou, s ktorou Lýdia môže počas dobrodružstva komunikovať. Inak sa pohybuje v opustených lokalitách a rieši problémy rôzneho radu vrátane klasických first-person puzzlov ako v Myst.



  • Jednoduchá interakcia.
  • Detailné grafické spracovanie.
  • Veľká rozmanitosť úloh a hádaniek.
  • Profesionálny dabing.
  • Tajomná atmosféra.
  • Tutoriál a systém nápovedy v troch úrovniach, ktorý Vám pomôže vo chvíli, kedy neviete ako ďalej pokračovať.



    Return to Mysterious Island
    Statočná Mina sa vydala sama na plavbu okolo sveta, ale stroskotala na pláži na zjavne neobývanom ostrove. Pri preskúmavaní svojho nového okolia odhalila artefakty, bývalé obydlia, ktoré tu ľudia zanechali pred jej príchodom na tento ostrov. Pretože nemôže opustiť ostrov, postavila si dočasný domov zo zvyškov žulového domu. Využila svoje vedomosti pre prežitie v džungli a skamarátila sa s malou opičkou, ktorá sa stala jej pomocníčkou.

    Počas svojej cesty si Mina všimla postavy v tieni. Môže to byť nespokojný duch legendárneho kapitána Nema? Dala dohromady náznaky a stopy, ktoré zistila. Mina musí nájsť dobre schovávaný Nautilus, aby oslobodila ostrov.

    Vezmite na seba úlohu Miny a vyriešte množstvo hádaniek za použitie rôznych technológií nachádzajúcich sa na Nautile, aby ste sa vrátili do civilizácie alebo zostaňte navždy stroskotaní na ostrove.



    NiBiRu: The Messenger of the Gods
    Česká republika, Západne Čechy: Pri výstavbe novej diaľnice je robotníkmi objavený vstup do starej štôlne. Po vstupe do štôlne sa zistí, že sa zrejme jedná o nemeckú štôlňu zámerne zasypanú na konci 2. svetovej vojny. Privolaný pracovník Západočeského múzea o náleze informuje nadriadený orgán v Prahe. Správa o náleze štôlne je nasledujúceho dňa očistená regionálnou tlačou a ďalší deň sa vďaka absenciám zaujímavejších noviniek z oblasti katastrof či bulváru dostáva dokonca i do večerného televízneho spravodajstva.

    Francúzsko: Profesor Wild sedí za stolom v svojej pracovni a pozerá noviny za posledný týždeň. Zaujme ho niekoľko správ. Jednej z nich sa dokonca za pomoci počítača a niekoľkých kníh venuje viac než 20 minút. Profesor Wild berie do ruky slúchadlo telefónu a vytáča číslo.

    Martin Holan je študujúci Čech, ktorý podporí svojho strýka profesora Wilda v Francúzsku archeológiou a lingvistikou. Strýko jej však práve požiadaný, aby si urobil malý výlet domov, do Čiech. Martin Holan sa má v Prahe stretnúť so strýkovou známou, ktorá mu má dať povolenie pre archeológa k vstupu do nájdenej nemeckej štôlne. Strýko sa však na schôdzku nedostaví a Martin sa preto vydáva do jeho bytu. Mladú ženu, ktorá mu mala dať povolenie k vstupu do štôlne nájde mŕtvu v jej byte. Návšteva vlasti a banálny prieskum nemeckej štôlne z konca vojny sa tak mení na príbeh plných nečakaných udalostí a zvratov. Pred Martinom sa postupne otvára najväčšie dobrodružstvo jeho života.

    Spočiatku nevinná cesta do krásnej nočnej Prahy sa zmení na nebezpečné pátranie po dávnej mimozemskej civilizácii. Všetko začalo už v dobách 2. svetovej vojny, kedy Nemci hnaní predstavou všemocných zbraní a nevyčerpateľného zdroja, ktoré dúfali, že pomôžu ich vojnovej mašinérií, objavili prvé tajomstvá. Počas napínavej cesty z Prahy až k temným priestorom mayských pyramíd nahliadne Martin do zrkadla minulosti, ale zistí že on a jeho strýko nie sú zďaleka jediní komu dávne tajomstvá nedajú spať. Podarí sa však Martinovi v deji plného napätia a mystickej atmosféry naplniť dávny sen jeho strýka profesora Wilda o rozlúštenie tajomstva dávno mŕtveho národa Mayov? Zatiaľ sa zdá, že všetko je starostlivo ukryté v nekonečnej priepasti uplynulého času.



  • 80 miest v 5 kapitolách
  • 1024 x 768 truecolor
  • 3D postavy
  • 35 NPC postáv
  • 50 strán dialógov
  • Profesionálny dabing
  • Profesionálne zvukové efekty
  • Atmosférická hudba



    Secret Files: Tunguska
    Tradičná 2D/3D point and click adventúra s vysoko detailnými predrenderovanými (2D) pozadiami a 3D postavami, ktoré ponúkajú radu atraktívnych vizuálnych efektov, 2 hrateľné postavy a príbeh, ktorého dohranie zaberie 20-25 hodín.

    Príbeh sa točí okolo tajomstvom naplnenej udalosti, ku ktorej došlo v roku 1908 na Sibíri. Vtedy došlo v strednej Sibíri k mohutnému výbuchu, ktorý zničil všetko živé v okruhu niekoľkých stoviek kilometrov. Verejne sa myslí, to že šlo o výbuch spôsobený pádom veľkého meteoritu. Objavia sa však tajné dokumenty, ktoré túto teóriu spochybňujú. Armáda tak začne na mieste vykonávať prísne tajné skúmanie, ktoré sa tyká i otca hlavnej hrdinky Niny Kalenkow. Otec Niny totiž pri vyšetrovaní zmizne, s čím sa Nina nehodlá zmieriť a preto sa vydá na Sibír, aby celú záležitosť osobne vyšetrila. Keď však dorazí na miesto, tak ju rozhodne nečaká priateľské prijímanie, čo je príznačný začiatok veľkolepého a dramatického dobrodružstva.



  • 2 hrateľné postavy.
  • 20-25 hodín intenzívneho hrania.
  • Epický príbeh.
  • 2D grafické spracovanie kombinované s 3D.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách