Aeno Smart kuchynská váha AKS0001S

25 €
19,90 €
Cena bez DPH: 16,58 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 461739
Aeno

Aeno Smart kuchynská váha AKS0001S [AKS0001S]

Inteligentná kuchynská váha Aeno

Aeno KS1S je inteligentná kuchynská váha, ktorá vám pomôže zlepšiť vaše stravovanie a dosiahnuť vaše ciele. Táto váha dokáže analyzovať nutričnú hodnotu viac ako 10 000 potravín a jedál, vrátane kalórií, sacharidov, bielkovín, tukov, vitamínov, minerálov a ďalších 25 dôležitých ukazovateľov. Môžete si tak jednoducho sledovať príjem živín a upravovať svoj jedálniček podľa svojich potrieb.

O produkte

  • Vysoká nosnosť
    Váha si poradí s väčšími porciami a ťažšími surovinami, vďaka čomu je vhodná pre širokú škálu potrieb pri varení a pečení. Tým, že váha umožňuje používateľom merať všetky ingrediencie v jednej miske alebo nádobe, môže zefektívniť proces varenia a skrátiť čas čistenia.

  • Ten pravý doplnok pri fitness stravovaní a chudnutí
    Jednou z najväčších výziev pri chudnutí je sledovanie príjmu kalórií a kontrola porcií a inteligentná kuchynská váha môže pomôcť s oboma. KS1S môže pomôcť pri plánovaní fitness výživy analýzou nutričného obsahu a generovaním podrobných správ pre jednoduché úpravy na splnenie fitness cieľov.

  • Udržujte zdravé stravovanie v rodine
    Zapojte deti a dospelých do váženia a analýzy potravín. Použite databázu stupnice na poučenie o nutričných výhodách rôznych potravín a skupín potravín. Vštepujte si celoživotné návyky podporujúce zdravie tým, že zdravé stravovanie bude zábavné a interaktívne.

  • Vysoko presné senzory
    Aeno KS1S má vysokú nosnosť 8 kg a presnosť na 1 gram. Môžete tak vážiť väčšie porcie a ťažšie ingrediencie, čo je vhodné pre rôzne druhy varenia a pečenia. Vďaka funkcií nulovania môžete vážiť všetky ingrediencie v jednej miske alebo nádobe, čo ušetrí čas a zníži množstvo riadu. Váha je tiež vhodná pre horúce jedlá, pretože má odolný povrch z tvrdeného skla, ktorý sa ľahko čistí.

  • Ovládajte pomocou mobilnej aplikácie AENO
    Aeno KS1S sa ovláda pomocou používateľsky prívetivej mobilnej aplikácie AENO, ktorá je kompatibilná s Androidom aj iOS. Aplikácia vám umožňuje vyberať potraviny a jedlá z obrovskej databázy alebo si pridať svoje vlastné. Tiež vám poskytuje podrobnú správu o vašej dennej nutričnej bilancii, ktorú môžete prehliadať a porovnávať s odporúčanými hodnotami. Aplikácia má tiež špeciálny režim pre kávu, ktorý vám pomôže pripraviť si dokonalý nápoj podľa vášho vkusu a preferencií.

  • Viac než len obyčajná kuchynská váha
    Aeno KS1S je inteligentný pomocník, ktorý vám pomôže zdravo sa stravovať, schudnúť alebo naberať svaly. Je to tiež zábavný a interaktívny spôsob, ako zapojiť do váženia a analyzovania potravín celú rodinu a naučiť sa viac o výžive a zdravom životnom štýle. Táto kuchynská váha je skvelou investíciou do vašej kuchyne i do vášho zdravia.

  • Jednoduché čistenie
    Tvrdený sklenený povrch váhy sa nielen ľahko utiera a čistí, ale dá sa bezpečne použiť aj na teplé jedlá. To znamená, že používatelia môžu používať váhu na váženie a meranie ingrediencií pre teplé aj studené jedlá bez toho, aby sa museli obávať poškodenia povrchu.

  • Kávový režim
    Presné meranie kávy a vody pre dokonalé uvarenie. Odporúčané pomery založené na spôsobe varenia a preferenciách. Funkcia časovača sleduje čas varenia pre optimálnu chuť a vôňu akoukoľvek metódou, ako je francúzsky lis alebo prelievanie.


Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká nosnosť až 8 kg
  • 10 000+ produktov a jedál na nutričnú analýzu
  • Vysoko presné senzory - váženie presne na 1 g
  • Pohodlné ovládanie aj pomocou mobilnej aplikácie
  • Špeciálny kávový režim pre milovníkov kávy
  • Pohodlný LED displej

Technická špecifikácia
Maximálna hmotnosť 8 kg
Presnosť 1 g
Materiál Tvrdené sklo, ABS plast
Napájanie Batérie
Typ batérií 3 x AAA
Typ displeja LED
Ochrana IPX2
Typ ovládania Elektronické ovládanie
Funkcie a vlastnosti Automatické vypnutie
Indikátory slabej batérie a preťaženia
Vynulovanie váhy
Kávový režim - presné meranie kávy
Pripojenie pomocou mobilnej aplikácie
Sledovanie príjmu kalórií
Hmotnosť 490 g
Rozmery 190 x 18 x 165 mm

Obsah balenia:

  • Kuchynská váha Aeno
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách